Wat is er nieuw in Keynote voor iPhone en iPad

Lees hier meer over de nieuwe functies in Keynote 12.2 voor iOS en iPadOS.

Laatste activiteit bekijken

Blijf op de hoogte van iedereens recente activiteit in presentaties waar u samen met anderen aan werkt en krijg meldingen als anderen deelnemen, reageren of wijzigingen aanbrengen.

Meer informatie

Samenwerken in Berichten

U kunt makkelijk updates over uw presentatie delen en bekijken in Berichten. Verstuur een bericht of start een FaceTime-gesprek rechtstreeks vanuit een presentatie waar u samen met anderen aan werkt.

Achtergronden verwijderen

Kies uw eigen achtergrond voor een livevideo voor een dramatisch effect of isoleer snel het onderwerp van een afbeelding.*

Meer informatie

Opnieuw ingedeelde knoppenbalk

Voeg snel objecten in, vind instellingen en krijg toegang tot uw favoriete tools met de aanpasbare knoppenbalk in Keynote op de iPad.*

En verder:

• Vind veelvoorkomende acties, zoals afdrukken, naam wijzigen en meer in het nieuwe documentmenu op de iPad.
  • Werk makkelijker in meerdere presentaties met Stage Manager op ondersteunde iPad-modellen.*
  • Maak diagrammen op met aanvullende opties voor kleuren, lijnen en getalnotaties.
  • Extra opties voor het afdrukken en exporteren van PDF's.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Keynote:

Gebruikershandleiding Keynote voor de iPhone

Gebruikershandleiding Keynote voor de iPad

* Vereist iPadOS 16

Nieuw in Keynote 12.1 voor iPhone en iPad

• Alle dia's in een samengevouwen groep overslaan of juist niet overslaan.

Nieuw in Keynote 12.0 voor iPhone en iPad

• Vergroot dia's tot een maximaal zoomniveau van 400%.
  • Bewerk de lettergrootte nauwkeuriger met tot twee cijfers achter de komma.

Nieuw in Keynote 11.2 voor iPhone en iPad

• Gebruik de camera van de iPhone of iPad om uzelf direct op de dia's te laten zien.
  • Laat deelnemers om de beurt een gedeelde presentatie besturen vanaf hun eigen apparaat.
  • Met radardiagrammen kunt u meerdere variabelen tegelijk visueel vergelijken om gemakkelijk overeenkomsten en verschillen in uw gegevens te laten zien.
  • Nieuwe regelaars voor diavoorstellingen bieden tijdens het presenteren eenvoudig toegang tot het dia-navigatiepaneel, toetscombinaties, live videobronnen of regelaars voor meerdere presentatoren.
  • Kopieer tekst, afbeeldingen en andere items tussen apps op de iPhone met slepen en neerzetten.1
  • Dankzij opties voor flexibele samenwerking kunnen deelnemers anderen toevoegen aan een gedeelde presentatie.2
  • Met directe vertaling kunt u geselecteerde tekst in 11 talen vertalen en de vertaling met één tik aan uw spreadsheet toevoegen.2
  • Audiografiek maakt grafieken voor mensen met een visuele beperking toegankelijk door een audiotoon af te spelen die van toonhoogte verandert om verschillende waarden aan te geven.2

1. Vereist iOS 15
2. Vereist iOS 15 of iPadOS 15

Nieuw in Keynote 11.1 voor iPhone en iPad

• Docenten die de Schoolwerk-app gebruiken om activiteiten in Keynote toe te wijzen, kunnen nu de voortgang van leerlingen bekijken, zoals de bestede tijd.

Nieuw in Keynote 11.0 voor iPhone en iPad

• Gebruik nieuwe bewerkingsregelaars in het infovenster 'Orden' om de vormgeving en de plaatsing van objecten aan te passen.
  • Gebruik schermtoetsenblokken om exacte waarden in te voeren voor onder andere tekstgrootte, afstand en tabelgrootte.
  • Voeg objecten of tabelcellen uit een selectie toe of verwijder ze door erop te tikken of erover te slepen.
  • Een nieuwe optie in 'Meer' > 'Instellingen' > 'Wijzig' om presentaties altijd in de wijzigingsweergave te openen.
  • Voeg links naar telefoonnummers toe aan tabelcellen, tekstobjecten en vormen.
  • Ondersteuning voor schrijven in het Portugees, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.*

* Vereist iPadOS 14.5