Nieuw in Keynote voor iOS

Meer informatie over de nieuwste updates voor Keynote voor iOS 4.2.

Het symbool voor de notities van de presentator

Verbeterde notities van de presentator

De tekstgrootte van de notities van de presentator aanpassen en de kleuren omkeren tijdens de presentatie.

Het tekensymbool

Nieuwe tekenopties

Snel tekeningen in Foto's of Bestanden bewaren of met anderen delen.

Meer informatie

Het symbool voor Siri-spraakopdrachten

Siri-spraakopdrachten

Ondersteuning voor Siri-spraakopdrachten. Vereist iOS 12.

Meer informatie

En verder

• Keynote ondersteunt nu dynamische tekst.
  • Uw presentaties verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Keynote voor iOS op iPhone en iPod touch, of op iPad.

Nieuw in Keynote voor iOS 4.1

• Bestaande basisdia's bewerken of nieuwe maken.
  • Eenvoudig audio opnemen, bewerken en afspelen, direct op een dia. Meer informatie
  • De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Dankzij een nieuwe optie in 'Instellingen' > 'Keynote' kunt u een Apple Pencil op de iPad gebruiken om te selecteren en te scrollen. Meer informatie
  • Een presentatie exporteren als film of afbeeldingen.
  • Fraaie wiskundige vergelijkingen toevoegen in de LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • Uw presentaties verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verlooptinten en vullingen toevoegen aan vormen en tekstvakken.
  • Verbeterde ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Keynote voor iOS 4.0

• Gebruik Apple Pencil om te tekenen en te schrijven op ondersteunde apparaten, of gebruik uw vinger. Meer informatie
  • Tekeningen animeren tijdens diavoorstellingen.
  • In realtime samenwerken aan presentaties die op Box worden bewaard. Meer informatie
  • Eenvoudig het thema van een presentatie wijzigen. Meer informatie
  • Het diaformaat en de beeldverhouding van een presentatie wijzigen. Meer informatie
  • Ringdiagrammen gebruiken om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Een interactieve afbeeldingengalerij toevoegen waarmee u een verzameling foto's kunt bekijken.
  • Uw presentaties verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Nieuwe optie om breuken tijdens het typen automatisch op te maken.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.3

• Via de herziene documentbeheerfunctie kunt u eenvoudiger bij bestanden die zijn bewaard op iCloud Drive of in een opslagvoorziening van een andere fabrikant. Meer informatie
  • Op iPad kunt u onder meer tekst en afbeeldingen vanuit Keynote naar een andere app slepen en omgekeerd. Meer informatie
  • Met de commando's 'Voeg samen', 'Doorsnede', 'Trek af' en 'Laat weg' maakt u nieuwe vormen. Meer informatie
  • Met Slide Over, Split View en het nieuwe Dock werkt u efficiënter op iPad. Meer informatie
  • Met de nieuwe Bestanden-app kunt u uw presentaties snel openen en naar een andere map verplaatsen. Meer informatie
  • Met de commando's 'Lijn uit', 'Verdeel', 'Spiegel verticaal' en 'Spiegel horizontaal' zet u objecten snel op de juiste plek.
  • Ondersteuning voor het opbreken van samengestelde vormen in de vormenbibliotheek. Meer informatie
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.2

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • Verander de volgorde van dia's eenvoudig met de nieuwe lichttafelweergave.
  • Wijzig notities van de presentator terwijl u dia's bekijkt.
  • Verbeterde ondersteuning voor Hebreeuws en Arabische talen.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.1

• Maak tekst op als superscript of subscript, gebruik ligaturen en wijzig de achtergrondkleur van tekst.
  • Vervang eenvoudig ontbrekende lettertypen in een presentatie.
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Keynote 1.0-presentaties importeren. Meer informatie
  • Post interactieve presentaties op Medium, WordPress en andere websites. Meer informatie
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie).
    • Samen met anderen een spreadsheet bewerken in Keynote op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com
    • Een presentatie openbaar maken of delen met specifieke personen
    • Zien wie er nog meer aan de presentatie werkt
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen Meer informatie
  • Met Keynote Live kunt u een diavoorstelling weergeven die kijkers kunnen volgen vanaf hun Mac, iPad en iPhone en via iCloud.com. Meer informatie
  • Markeer onderdelen met de Apple Pencil terwijl u presenteert vanaf de iPad Pro.
  • Nieuw opmaakpaneel dat gebruikmaakt van het grote scherm van de 12,9-inch iPad Pro.
  • Verbeterde downloads - Keynote downloadt presentaties pas van iCloud op het moment dat u eraan gaat werken.
  • Keynote '05-presentaties openen en wijzigen. Meer informatie
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.
  • Verbeterde navigatie via het toetsenbord en extra toetscombinaties.