Nieuw in Keynote voor iOS

Meer informatie over de nieuwste updates voor Keynote voor iOS 5.0.

Breng inhoud tot leven

Teken een pad met je vinger of Apple Pencil om een object over een dia te laten bewegen.

Meer informatie

Voeg bewegingseffecten toe aan objecten

Benadruk onderdelen van presentaties met animatie-effecten zoals bewegen, roteren en vergroten/verkleinen.

Meer informatie

Geanimeerde GIF's

Maak en deel geanimeerde GIF's door een of meer dia's te exporteren.

En verder

• Bewaar aangepaste vormen voor gebruik in andere presentaties en open ze op elk apparaat met iCloud. Meer informatie
  • Maak thema's aan om te gebruiken als een model voor nieuwe presentaties en open ze op elk apparaat met iCloud Meer informatie
  • Presentatoraantekeningen wijzigen tijdens het presenteren en oefenen van een diavoorstelling.
  • Dia's met aangepaste brede verhoudingen worden nu beter weergegeven in het navigatiepaneel, de lichttafelweergave en het presentatorbeeldscherm.
  • Maak plaatsaanduidingen voor afbeeldingen aan om afbeeldingen eenvoudig te vervangen zonder dat dit invloed heeft op de opmaak van uw dia.  Meer informatie
  • Verbeterde prestaties bij samenwerking aan presentaties.
  • Gegroepeerde objecten wijzigen terwijl u samenwerkt.
  • Ondersteuning voor verticale tekst in vormen en tekstvakken voor Chinees, Japans en Koreaans.  Meer informatie

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Keynote voor iOS op iPhone en iPod touch, of op iPad.

Nieuw in Keynote voor iOS 4.2

• Pas de tekstgrootte van de notities van de presentator aan en keer de kleuren om tijdens de presentatie.
  • Bewaar snel tekeningen in Foto's of Bestanden of deel ze met anderen. Meer informatie
  • Ondersteuning voor Siri-opdrachten. Vereist iOS 12Meer informatie
  • Keynote ondersteunt nu dynamische tekst.
  • Verfraai uw presentaties met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Keynote voor iOS 4.1

• Wijzig bestaande basisdia's of maak nieuwe aan.
  • U kunt direct in een dia eenvoudig audio opnemen, bewerken en afspelen. Meer informatie
  • De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Met een nieuwe optie in 'Instellingen' > 'Keynote' kunt u Apple Pencil gebruiken om te selecteren en te scrollen op iPad. Meer informatie
  • Exporteer een presentatie als film of afbeeldingen.
  • Voeg fraaie wiskundige vergelijkingen toe in de LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • Verfraai uw presentaties met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Voeg verlooptinten en afbeeldingsvullingen toe aan vormen en tekstvakken.
  • Verbeterde ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Keynote voor iOS 4.0

• Teken of schrijf met Apple Pencil op ondersteunde apparaten, of gebruik hiervoor uw vinger. Meer informatie
  • Animeer tekeningen tijdens diavoorstellingen.
  • Werk in realtime samen aan presentaties die in Box worden bewaard. Meer informatie
  • Wijzig eenvoudig het thema van een presentatie. Meer informatie
  • Wijzig het diaformaat en de beeldverhouding van een presentatie. Meer informatie
  • Gebruik ringdiagrammen om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Voeg een interactieve afbeeldingengalerij toe waarmee u een verzameling foto's kunt bekijken.
  • Verfraai uw presentaties met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Nieuwe optie om breuken tijdens het typen automatisch op te maken.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.3

• Via de herziene documentbeheerfunctie kunt u eenvoudiger bij bestanden die zijn bewaard in iCloud Drive of in een opslagvoorziening van een andere fabrikant. Meer informatie
  • Op iPad kunt u onder meer tekst en afbeeldingen slepen vanuit Keynote naar een andere app en omgekeerd. Meer informatie
  • Met de commando's 'Voeg samen', 'Doorsnede', 'Trek af' en 'Laat weg' maakt u nieuwe vormen. Meer informatie
  • Met Slide Over, Split View en het nieuwe Dock werkt u efficiënter op iPad. Meer informatie
  • Met de nieuwe Bestanden-app kunt u presentaties snel openen en ordenen. Meer informatie
  • Met de commando's 'Lijn uit', 'Verdeel', 'Spiegel verticaal' en 'Spiegel horizontaal' zet u objecten snel op de juiste plek.
  • Ondersteuning voor het commando 'Koppel los' voor samengestelde vormen in de vormenbibliotheek. Meer informatie
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.2

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • Verander de volgorde van dia's eenvoudig met de nieuwe lichttafelweergave.
  • Wijzig notities van de presentator terwijl u dia's bekijkt.
  • Verbeterde ondersteuning voor Hebreeuws en Arabische talen.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.1

• Maak tekst op als superscript of subscript, gebruik ligaturen en wijzig de achtergrondkleur van tekst.
  • Vervang eenvoudig ontbrekende lettertypen in een presentatie.
  • Zorg voor beter leesbare cirkeldiagrammen met de nieuwe toelichtingslijnen.
  • Importeer Keynote 1.0-presentaties. Meer informatie
  • Post interactieve presentaties op Medium, WordPress en andere websites. Meer informatie
  • Pas datums, tijden en valuta aan voor uw taal of regio.

Nieuw in Keynote voor iOS 3.0

• Samenwerking in realtime (bètafunctie).
    • Wijzig samen met anderen een presentatie in Keynote op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com
    • Maak een presentatie openbaar of deel deze met specifieke personen
    • Bekijk wie er nog meer aan de presentatie werkt
    • Bekijk de cursors van andere deelnemers terwijl ze het document wijzigen Meer informatie
  • Met Keynote Live kunt u een diavoorstelling weergeven die kijkers kunnen volgen vanaf hun Mac, iPad en iPhone en via iCloud.com. Meer informatie
  • Markeer onderdelen met de Apple Pencil terwijl u presenteert vanaf de iPad Pro.
  • Nieuw opmaakpaneel dat gebruikmaakt van het grote scherm van de 12,9-inch iPad Pro.
  • Verbeterde downloads - Keynote downloadt presentaties pas van iCloud op het moment dat u eraan gaat werken.
  • Open en wijzig Keynote '05-presentaties. Meer informatie
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.
  • Verbeterde navigatie via het toetsenbord en extra toetscombinaties.