Nieuw in Numbers voor iOS

Meer informatie over de nieuwste updates voor Numbers voor iOS 4.2.

symbool voor slimme categorieën

Slimme categorieën

Snel tabellen organiseren en samenvatten om nieuwe inzichten te verkrijgen.

Meer informatie

tekensymbool

Tekeningen opslaan

Gemakkelijk tekeningen opslaan in Foto's of Bestanden, of delen met anderen.

Meer informatie

Toetscombinaties voor Siri

Support voor toetscombinaties voor Siri. iOS 12 vereist.

Meer informatie

En verder

• Numbers ondersteunt nu Dynamic Type.
  • Uw spreadsheets verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Krijg volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Numbers voor iOS op iPhone en iPod touch, of op iPad.

Nieuw in Numbers voor iOS 4.1

• U kunt audio eenvoudig rechtstreeks in een spreadsheet opnemen, wijzigen en afspelen.
  • De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Fraaie wiskundige vergelijkingen toevoegen in de LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • Een nieuwe optie in 'Instellingen' > 'Numbers' waarmee u Apple Pencil kunt gebruiken om te selecteren en scrollen op de iPad. Meer informatie
  • Uw spreadsheets verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verlooptinten en vullingen toevoegen aan vormen en tekstvakken.
  • Eenvoudig door sjablonen bladeren op categorie.

Nieuw in Numbers voor iOS 4.0

• Apple Pencil gebruiken om te tekenen en schrijven op ondersteunde apparaten, of hiervoor uw vinger gebruiken. Meer informatie
  • In realtime samenwerken aan spreadsheets die op Box worden bewaard. Meer informatie
  • Krachtige nieuwe opties voor het sorteren en filteren van tabellen.
  • Voorwaardelijke markering gebruiken in tabellen om de weergave van een cel te wijzigen wanneer de waarde aan bepaalde voorwaarden voldoet.
  • Verbeterde en aanpasbare import van CSV- en tekstgegevens, met ondersteuning voor aangepaste scheidingstekens en bestanden met een vaste breedte.
  • Ringdiagrammen gebruiken om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Een interactieve afbeeldingengalerij toevoegen waarmee u een verzameling foto's kunt bekijken.
  • Uw spreadsheets verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Nieuwe optie om breuken tijdens het typen automatisch op te maken.
  • Volledige bidirectionele ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Numbers voor iOS 3.3

• Met Slide Over, Split View en het nieuwe Dock werkt u efficiënter op iPad. Meer informatie
  • Met de nieuwe Bestanden-app kunt u uw spreadsheets snel openen en naar een andere map verplaatsen. Meer informatie
  • Met de nieuwe toetsen voor het stapsgewijs verhogen en verlagen van een waarde brengt u makkelijk een kleine wijziging aan in een datum, tijd of duur.
  • Met de commando's 'Voeg samen', 'Doorsnede', 'Trek af' en 'Laat weg' maakt u nieuwe vormen. Meer informatie
  • Met de commando's 'Lijn uit', 'Verdeel', 'Spiegel verticaal' en 'Spiegel horizontaal' zet u objecten snel op de juiste plek.
  • Ondersteuning voor het opbreken van samengestelde vormen in de vormenbibliotheek. Meer informatie
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Numbers voor iOS 3.2

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • Ondersteuning voor afdrukvoorbeelden in spreadsheets waar u samen met anderen aan werkt.
  • De functie 'Voeg aandelenkoers in' en de functies 'Aandelen' en 'Valuta' retourneren nu gegevens over de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Numbers voor iOS 3.1

• Eenvoudig actuele of historische gegevens over aandelen toevoegen aan spreadsheets. Meer informatie
  • Nieuwe krachtige bewerkingsfuncties maken het invoeren van gegevens en formules snel en eenvoudig. Meer informatie
  • Met een wachtwoord beveiligde spreadsheets snel openen met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Dankzij het nieuwe taakmenu hebt u met één tik toegang tot veelgebruikte taken.
  • Gebruik de nieuwe sjabloon 'Mijn aandelen' waarmee u eenvoudig uw portefeuille kunt bijhouden1.
  • Maak tekst op als superscript of subscript, gebruik ligaturen en wijzig de achtergrondkleur van tekst.
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Eenvoudig ontbrekende lettertypen vervangen in een spreadsheet.
  • Wanneer u samenwerkt aan een spreadsheet kunt u nu werkbladen knippen, kopiëren, plakken en dupliceren.
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.
  • Opgemaakte tekst in tabelcellen wijzigen.

1 De sjabloon 'Mijn aandelen' is alleen beschikbaar als uw macOS-taal is ingesteld op Engels.

Nieuw in Numbers voor iOS 3.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie).
    • Samen met anderen een spreadsheet wijzigen in Numbers op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com
    • Een spreadsheet openbaar maken of delen met specifieke personen
    • Zien wie er nog meer aan de spreadsheet werkt
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen Meer informatie
  • Tabs gebruiken om te werken met meerdere spreadsheets in één venster.
  • Nieuw opmaakpaneel dat gebruikmaakt van het grote scherm van de 12,9-inch iPad Pro.
  • Verbeterde downloads - Numbers downloadt spreadsheets pas van iCloud op het moment dat u eraan gaat werken.
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.
  • Verbeterde navigatie via het toetsenbord en extra toetscombinaties.