Nieuw in Pages voor iOS

Meer informatie over de nieuwste updates voor Pages voor iOS 4.2.

het 'Geanimeerde tekeningen'-symbool

Geanimeerde tekeningen

Animeer uw tekeningen en zie ze tot leven komen in een document of boek.

Meer informatie

het 'Smart Annotation'-symbool

Verbeteringen voor Smart Annotation

Randen rekken uit om annotaties in de marge op hun plek te houden, en annotaties kunnen nu vastgemaakt worden aan cellen in een tabel.

het 'Tekenen'-symbool

Tekeningen opslaan en delen

Gemakkelijk tekeningen opslaan in Foto's of Bestanden, of delen met anderen.

Meer informatie

En verder

• Support voor toetscombinaties voor Siri. iOS 12 vereist. Meer informatie
  • Pas de regelafstand voor en na een alinea aan, en stel de breedte van tekstkolommen aan.
  • Pages ondersteunt nu Dynamic Type.
  • Uw documenten verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Krijg volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Pages voor iOS op iPhone en iPod touch, of op iPad.

Nieuw in Pages voor iOS 4.1.

• Direct op een pagina eenvoudig audio opnemen, bewerken en afspelen. Meer informatie
  • Smart Annotation-markeringen worden nu uitgebreid en ingekort om tekst te volgen terwijl u deze bewerkt.
  • Snel schakelen tussen de modi tekenen en Smart Annotation op de iPad. Meer informatie
  • Met een nieuwe optie in 'Instellingen' > 'Pages' kunt u Apple Pencil gebruiken om te selecteren en te scrollen op de iPad. Meer informatie
  • Houd wijzigingen in de tekst in vormen en tekstvakken bij.
  • Voeg kleuren en afbeeldingen toe aan achtergronden in paginalay-outdocumenten.
  • De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Voeg wiskundige vergelijkingen toe aan paginalay-outdocumenten met LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • Uw documenten verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verlooptinten en vullingen toevoegen aan vormen en tekstvakken.
  • Eenvoudig door sjablonen bladeren op categorie.
  • Een andere automatische scrolsnelheid per document bewaren wanneer u de presentatormodus gebruikt.
  • Verbeterde ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Pages voor iOS 4.0.

• Tekenen, schrijven en notities maken met Apple Pencil op ondersteunde apparaten, of uw vinger gebruiken. Meer informatie
    • Eenvoudig tekeningen toevoegen met hulpmiddelen voor pen, potlood, kleurkrijt en opvulling.
    • Smart Annotation (bèta) gebruiken om opmerkingen en markeringen toe te voegen die gekoppeld blijven aan de bijbehorende tekst.
  • Maak interactieve EPUB-boeken met de nieuwe boeksjablonen. Meer informatie
  • In realtime samenwerken aan documenten die op Box worden bewaard. Meer informatie
  • Een afbeeldingengalerij toevoegen waarmee u een verzameling foto's op dezelfde pagina kunt bekijken.
  • De presentatormodus gebruiken om tijdens een toespraak tekst eenvoudig op te lezen en voorbij te laten rollen.
  • Alinea- en tekenstijlen aanmaken en bewerken.
  • Pagina's naast elkaar weergeven tijdens het bewerken. Meer informatie
  • Tegenover elkaar liggende pagina's inschakelen om uw document op te maken als een paginacombinatie van twee pagina's. Meer informatie
  • Maak basispagina's aan om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw paginalay-outdocument consistent is.
  • De oriëntatie van uw document wijzigen in liggend of staand.
  • Uw documenten verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Ringdiagrammen gebruiken om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Voorwaardelijke markering gebruiken in tabellen om de weergave van een cel te wijzigen wanneer de waarde aan bepaalde voorwaarden voldoet.
  • Nieuwe optie om breuken tijdens het typen automatisch op te maken.

Nieuw in Pages voor iOS 3.3.

• Via de herziene documentbeheerfunctie kunt u eenvoudiger bij bestanden die zijn bewaard op iCloud Drive of in een opslagvoorziening van een andere fabrikant.
  • Op iPad kunt u onder meer tekst en afbeeldingen slepen vanuit Pages naar een andere app en omgekeerd.
  • Met Slide Over, Split View en het nieuwe Dock werkt u efficiënter op iPad. Meer informatie
  • Met de nieuwe Bestanden-app kunt u documenten snel openen en naar een andere map verplaatsen. Meer informatie
  • Met de commando's 'Voeg samen', 'Doorsnede', 'Trek af' en 'Laat weg' maakt u nieuwe vormen.
  • Met de commando's 'Lijn uit', 'Verdeel', 'Spiegel verticaal' en 'Spiegel horizontaal' zet u objecten snel op de juiste plek.
  • Ondersteuning voor het opbreken van samengestelde vormen in de vormenbibliotheek. Meer informatie
  • Met driemaal tikken selecteert u een alinea.
  • Pdf-export is verbeterd. U kunt nu de inhoudsopgave van een document bekijken in de navigatiebalk van apps waarmee u pdf's kunt weergeven.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Pages voor iOS 3.2

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Voeg gekoppelde tekstvakken toe zodat tekst eenvoudig overloopt van de ene plek naar de andere. Meer informatie
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • Eenvoudig in een document navigeren dankzij de nieuwe weergave met paginaminiaturen.
  • Documenten exporteren als ePub-boeken met een vaste lay-out. Meer informatie
  • De marges, kopteksten, voetteksten en het papierformaat wijzigen tijdens het samenwerken. Meer informatie

Nieuw in Pages voor iOS 3.1

• Maak tekst op als superscript of subscript, gebruik ligaturen en wijzig de achtergrondkleur van tekst.
  • Bladwijzers toevoegen om eenvoudig van het ene naar het andere onderdeel van een document te gaan. Meer informatie
  • Fraaie wiskundige vergelijkingen toevoegen in de LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • Met een wachtwoord beveiligde documenten snel openen met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Documenten in de RTF-structuur (Rich Text Format) importeren en exporteren. Meer informatie
  • Eenvoudig ontbrekende lettertypen in een document vervangen.
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.

Nieuw in Pages voor iOS 3.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie).
    • Samen met anderen een document wijzigen in Pages op de Mac, iPad en iPhone en op iCloud.com
    • Een document openbaar maken of delen met specifieke personen.
    • Zien wie er nog meer aan het document werkt.
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen. Meer informatie
  • Nieuw opmaakpaneel dat gebruikmaakt van het grote scherm van de 12,9-inch iPad Pro.
  • Verbeterde downloads - Pages downloadt documenten pas van iCloud op het moment dat u eraan gaat werken.
  • Pages '05-documenten openen en wijzigen. Meer informatie
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.
  • Verbeterde navigatie via het toetsenbord en extra toetscombinaties.