Muziek afspelen, herhalen en in willekeurige volgorde afspelen

Op het scherm 'Huidige' kunt u muziek afspelen, nummers in willekeurige volgorde afspelen en herhalen, en meer.

'Huidige' openen op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-telefoon

Wanneer u muziek afspeelt op uw iOS-apparaat of Android-telefoon, wordt onder of in de rechteronderhoek van het scherm een speler weergegeven. Tik op de speler om 'Huidige' te openen. Vanaf het scherm 'Huidige' kunt u afspelen of volume bepalen, willekeurig afspelen of herhalen inschakelen, het nummer downloaden en meer regelen.

Nummers in willekeurige volgorde afspelen

Open het scherm 'Huidige' en scrol omlaag.

Tik op  om 'Shuffle' in te schakelen voor de nummers in een afspeellijst. De nummers van alle albums en afspeellijsten worden dan in een willekeurige volgorde afgespeeld.

Als 'Shuffle' is ingeschakeld, ziet u . Om 'Shuffle' uit te schakelen, tikt u op de knop tot u  ziet.

Nummers herhalen

Open het scherm 'Huidige' en scrol omlaag.

Tik eenmaal op  om 'Herhaal' in te schakelen voor een volledige afspeellijst of compleet album. Tik opnieuw op  om 'Herhaal' in te schakelen voor één nummer. Tik een derde keer op  om het herhalen van het nummer te annuleren.

Als 'Herhaal' is ingeschakeld, ziet u  of . Om 'Herhaal' uit te schakelen, tikt u op de knop tot u ziet.

Meer opties

Onder de knoppen 'Shuffle' en 'Herhaal' op 'Huidige' vindt u de songteksten van het nummer1 en een lijst met nummers die daarna worden afgespeeld. Om 'Volgende' te reorganiseren, sleept u nummers met verplaatssymbool om hun volgorde te veranderen, of veegt u naar links om een nummer te verwijderen dat u wilt overslaan. Als u verplaatssymbool niet ziet, schakelt u 'Herhaal' uit.

Uw muziek bedienen op uw Mac of pc

Wanneer u muziek afspeelt in iTunes op een Mac of pc, kunt u dit beheren boven in het iTunes-venster. Daar kunt u een nummer terugspoelen, pauzeren of snel vooruitspoelen, het volume van het nummer regelen, AirPlay gebruiken om de muziek te streamen en meer.

Nummers in willekeurige volgorde afspelen

Klik op  om 'Shuffle' in te schakelen voor nummers in een afspeellijst of album. Wanneer 'Shuffle' is ingeschakeld, ziet u  .

Nummers herhalen

Klik eenmaal op  om 'Herhaal' in te schakelen voor een hele afspeellijst of een geheel album. Klik opnieuw op  om 'Herhaal' voor één nummer in te schakelen. Klik een derde keer op  om het herhalen van het nummer te annuleren.

Als 'Herhaal' is ingeschakeld, ziet u  of .

Muziek openen op uw Apple Watch

Wanneer u muziek afspeelt in de Muziek-app op uw Apple Watch Series 3, kunt u deze muziek regelen met 'Huidige' of met de Muziek-app. U hebt AirPods of een Bluetooth-koptelefoon nodig om naar muziek te luisteren met uw Apple Watch. Gebruik het Dock om de Muziek-app te openen om in willekeurige volgorde afspelen en herhalen te regelen.

Met de Muziek-app kunt u een nummer afspelen, aan de Digital Crown draaien om het volume van het nummer te regelen, in willekeurige volgorde afspelen inschakelen, herhalen instellen en meer.

Nummers in willekeurige volgorde afspelen

Open de Muziek-app en kies een afspeellijst, artiest of album om af te spelen. Tik op het scherm 'Speel af' op .

Tik op  om 'Shuffle' in te schakelen voor de nummers in een afspeellijst. De nummers van alle albums en afspeellijsten worden dan in een willekeurige volgorde afgespeeld.

Als 'Shuffle' is ingeschakeld, ziet u . Om 'Shuffle' uit te schakelen, tikt u op de knop tot u  ziet.

Nummers herhalen

Open de Muziek-app en kies een afspeellijst, artiest of album om af te spelen. Tik op het scherm 'Speel af' op .

Tik eenmaal op  om 'Herhaal' in te schakelen voor een volledige afspeellijst of compleet album. Tik opnieuw op  om 'Herhaal' in te schakelen voor één nummer. Tik een derde keer op  om de herhaling te wissen.

Als 'Herhaal' is ingeschakeld, ziet u  of . Om dit uit te schakelen, tikt u op de knop tot u  ziet.

Meer informatie

De functies van Apple Music en iTunes kunnen per land of regio verschillen.

1 Er zijn niet voor alle nummers songteksten beschikbaar. Meer informatie over songteksten in Apple Music.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.