Muziek herhalen en in willekeurige volgorde afspelen

Vanuit het scherm 'Huidige' in de Muziek-app kunt u muziek herhalen en in willekeurige volgorde afspelen.

Een afspeellijst, album of nummer herhalen

Om herhalen in of uit te schakelen gebruikt u Siri. U kunt ook de regelaars in de Muziek-app gebruiken op uw iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, Android-apparaat of in iTunes voor Windows op uw pc.

Herhalen op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat in- of uitschakelen

1. Open de Muziek-app en speel een nummer, album of afspeellijst af.
  2. Tik onderaan het scherm op het nummer dat nu wordt afgespeeld om 'Huidige' te openen.
  3. Onderaan het scherm 'Huidige' tikt u op 'Volgende' .
  4. Bovenaan het scherm 'Volgende' kunt u herhalen in- of uitschakelen:
    • Om een album of afspeellijst te herhalen, tikt u op 'Herhaal'  zodat het er zo uitziet .
    • Om een nummer te herhalen, tikt u op 'Herhaal'  totdat u ziet.
    • Om herhalen uit te schakelen, tikt u op  of  totdat u  ziet.

Om te controleren of herhalen is ingeschakeld, opent u 'Huidige' en zoekt u naar  of .

Herhalen op uw Mac of pc in- of uitschakelen

1. Op een Mac opent u de Muziek-app. Open iTunes voor Windows op uw pc.
  2. Speel een nummer, album of afspeellijst af.
  3. Bovenaan het venster kunt u herhalen in- of uitschakelen:
    • Om een album of afspeellijst te herhalen, klikt u op 'Herhaal'  zodat het er zo uitziet .
    • Om een nummer te herhalen, klikt u op 'Herhaal'  totdat u ziet.
    • Om herhalen uit te schakelen, klikt u op  of  totdat u  ziet.

Herhalen op uw Apple Watch Series 3 of nieuwer in- of uitschakelen

1. Koppel AirPods of een Bluetooth-koptelefoon aan uw Apple Watch.
  2. Open de Muziek-app.
  3. Speel een nummer, album of afspeellijst af.
  4. Tik op 'Volgende' . Hier kunt u herhalen in- of uitschakelen:
    • Om een album of afspeellijst te herhalen, tikt u op 'Herhaal'  zodat het er zo uitziet .
    • Om een nummer te herhalen, tikt u op 'Herhaal' totdat u ziet.
    • Om herhalen uit te schakelen, tikt u op  of  totdat u  ziet.

Muziek in willekeurige volgorde afspelen

Om shuffle in of uit te schakelen gebruikt u Siri. U kunt ook de regelaars in de Muziek-app gebruiken op uw iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, Android-apparaat of in iTunes voor Windows op uw pc.

Shuffle op een iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat in- of uitschakelen

1. Open de Muziek-app.
  2. Open een album of afspeellijst.
    • Om shuffle in te schakelen, tikt u bovenaan het scherm op 'Shuffle'.
    • Om shuffle uit te schakelen, tikt u onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld om 'Huidige' te openen. Tik op en vervolgens op .

Om te controleren of shuffle is ingeschakeld, tikt u onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld om 'Huidige' te openen en zoekt u naar .

Shuffle op een Mac of pc in- of uitschakelen

1. Op een Mac opent u de Muziek-app. Open iTunes voor Windows op uw pc.
  2. Kies een categorie in uw bibliotheek, zoals nummers, artiesten of albums. U kunt ook een album of afspeellijst afspelen.
    • Om shuffle in te schakelen, klikt u op 'Shuffle'  bovenaan het venster. Als shuffle is ingeschakeld, ziet u .
    • Om shuffle uit te schakelen, klikt u op 'Shuffle' . Als shuffle is uitgeschakeld, ziet u .

Shuffle op een Apple Watch Series 3 of nieuwer in- of uitschakelen

1. Koppel AirPods of een Bluetooth-koptelefoon aan uw Apple Watch.
  2. Open de Muziek-app.
  3. Speel een album of een afspeellijst af.
  4. Tik op 'Shuffle' .

U kunt ook albums en nummers in uw bibliotheek in willekeurige volgorde afspelen. Daarvoor gaat u naar 'Bibliotheek' en tikt u op 'Albums' of 'Nummers'. Vervolgens tikt u op 'Shuffle alle'.

Om shuffle uit te schakelen, tikt u op 'Volgende'  en vervolgens tikt u op 'Shuffle alle' . Als shuffle is uitgeschakeld, ziet u .

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.