Muziek in willekeurige volgorde afspelen op een iPhone

U kunt Siri vragen om shuffle in of uit te schakelen. Of u kunt shuffle handmatig in- of uitschakelen in de Apple Music-app.

Siri vragen om muziek in willekeurige volgorde af te spelen

U kunt shuffle eenvoudig in- of uitschakelen door het Siri te vragen. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Hé, Siri, shuffle dit album."
  • "Hé, Siri, shuffle mijn roadtrip-afspeellijst."
  • "Hé Siri, shuffle al mijn nummers."
  • "Hé, Siri, schakel shuffle uit."

Ontdek nog meer manieren waarop u Siri kunt gebruiken om muziek af te spelen en te bedienen.

Een album of afspeellijst in willekeurige volgorde afspelen

1. Open de Apple Music-app.
  2. Open een album of afspeellijst.
  3. Tik bovenaan een album of afspeellijst op de knop 'Shuffle'.
    iPhone met de knop 'Shuffle' bovenaan een album.

Hier kunt u shuffle niet uitschakelen. Lees hoe u shuffle uitschakelt.

Alle nummers of albums in uw bibliotheek in willekeurige volgorde afspelen

1. Open de Apple Music-app.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Bibliotheek'.
  3. Tik op 'Nummers' of 'Albums'.
  4. Tik bovenaan in 'Nummers' of 'Albums' op de knop 'Shuffle'.
    iPhone met de knop 'Shuffle' bovenaan in 'Nummers' in de bibliotheek.

Hier kunt u shuffle niet uitschakelen. Lees hoe u shuffle uitschakelt.

Shuffle uitschakelen

1. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.
  2. Tik rechtsonder op de knop 'Hierna' knop 'Hierna' met shuffle ingeschakeld.
  3. Tik op de knop 'Shuffle' knop 'Shuffle aan' om shuffle uit te schakelen.
    iPhone met 'Shuffle' uitgeschakeld op het scherm 'Hierna'

Als de knop 'Shuffle' niet is gemarkeerd, is shuffle uitgeschakeld.

Als u de knop 'Shuffle' niet ziet

Lees hoe u muziek in willekeurige volgorde kunt afspelen op andere apparaten