Mickey Mouse of Minnie Mouse de tijd laten uitspreken

Als u Mickey Mouse of Minnie Mouse instelt als uw wijzerplaat, kunt u op het scherm tikken om te horen hoe laat het is.

Uw wijzerplaat instellen

U kunt de wijzerplaat wijzigen via de Apple Watch of iPhone.

Open op de iPhone de Apple Watch-app en tik achtereenvolgens op de tab 'Wijzerplaten', kies 'Mickey Mouse' of 'Minnie Mouse' en tik dan op 'Voeg toe'.

Als u de wijzerplaat wilt aanpassen, drukt u stevig op het scherm van uw Apple Watch.

Wijzerplaatgalerie op iPhone

De instellingen op uw Apple Watch controleren

Veeg omhoog om het bedieningspaneel te openen.

Controleer nu of de stille modus is uitgeschakeld. Als deze modus ingeschakeld is, tikt u erop om de modus uit te schakelen. Wanneer de stille modus uitgeschakeld is, wordt het symbool grijs weergegeven.

Bedieningspaneel op Apple Watch

De instellingen op uw iPhone controleren

Open de Apple Watch-app, tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik dan op 'Horen en voelen'.

Controleer nu of 'Tik om de tijd uit te spreken' is ingeschakeld.

Het scherm 'Horen en voelen'

Horen hoe laat het is

Tik op uw Apple Watch op Mickey Mouse of Minnie Mouse.

Minnie Mouse

Als Mickey Mouse of Minnie Mouse niet spreekt

Mogelijk moet u hun stem downloaden.

1. Sluit uw Apple Watch aan op een vertrouwd wifinetwerk en plaats de Apple Watch op de lader.
  2. Wacht ongeveer 15 minuten en tik nogmaals op het scherm.

Als u hun stem nog steeds niet hoort, verwijdert u de wijzerplaat en voegt u deze opnieuw toe:

1. Druk stevig op het scherm van de Apple Watch.
  2. Veeg op de 'Mickey Mouse'- of 'Minnie Mouse'-wijzerplaat omhoog en tik op 'Verwijder'.
  3. Veeg naar links tot u plusteken ziet en tik vervolgens op plusteken.
  4. Draai aan de Digital Crown en tik nu op 'Mickey Mouse' of 'Minnie Mouse' om de wijzerplaat opnieuw toe te voegen.
  5. Tik op het scherm om te tijd te laten uitspreken.

Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.