Mac-computers in de USB-doelschijfmodus via USB-C worden in Windows weergegeven als 'onbekend'

Als u Boot Camp gebruikt om Windows op een Mac-computer uit te voeren en u een tweede Mac in de USB-doelschijfmodus aansluit via USB-C, wordt de aangesloten Mac in Windows weergegeven als 'onbekend'.

Het aansluiten van een Mac in de USB-doelschijfmodus op een Windows-host via USB-C wordt niet ondersteund. De aangesloten Mac wordt weergegeven als 'onbekend' in Windows.

De aangesloten Mac wordt ook gedeactiveerd en er wordt ongeveer elke minuut geprobeerd de Mac opnieuw te activeren. Ontkoppel de Mac die in de doelschijfmodus staat om te voorkomen dat deze opnieuw wordt geactiveerd.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.