Voor een rechtstreekse netwerkverbinding tussen twee Mac-computers via een Thunderbolt 3-kabel moeten de hosts geschikt zijn voor Thunderbolt

Mac-computers ondersteunen netwerkverbindingen tussen twee Thunderbolt-hosts via de juiste Thunderbolt-kabel.

Als u problemen hebt met Thunderbolt 3-netwerkverbindingen of als u naar deze pagina bent doorverwezen tijdens het aansluiten van een Mac op een andere host, controleert u het volgende:

• Controleer of uw computers Thunderbolt 3 via USB-C ondersteunen. Als u twijfelt, neemt u contact op met de fabrikant.

• Sluit uw Mac direct aan op de andere computer, niet via een USB-C-hub. USB-C-hubs ondersteunen geen Thunderbolt 3-verbindingen tussen hun poorten.

• Gebruik een kabel die Thunderbolt 3 ondersteunt. Niet alle USB-C-kabels ondersteunen de vereisten van Thunderbolt 3. De Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel ondersteunt een Thunderbolt 3-verbinding, maar een USB-C-oplaadkabel niet.

• Als u een Mac met Thunderbolt 3 aansluit op een Mac met Thunderbolt 2, gebruikt u een Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-naar-Thunderbolt 2-adapter en een Thunderbolt 2-kabel.

Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support of maakt u een afspraak bij de Genius Bar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.