Aanmelding voor het Apple Teacher-programma

Het Apple Teacher-programma is opgezet ter ondersteuning en ter inspiratie van leerkrachten. Het programma helpt leerkrachten de magie van iPad, Mac en ingebouwde apps in te zetten in het klaslokaal. Na aanmelding krijgt u toegang tot het Apple Teacher Learning Center, waar u vaardigheden kunt ontwikkelen, badges kunt verzamelen en officiële erkenning als Apple Teacher kunt verkrijgen. U ontvangt ook nieuws en updates met verhalen van leerkrachten, tips en didactische ideeën.

Meer informatie over het Apple Teacher-programma.

Voor aanmelding is een persoonlijke Apple ID vereist

Meld u aan voor het Apple Teacher-programma. Dit kan alleen met uw persoonlijke Apple ID, niet met een door uw instelling toegewezen beheerde ID

Als u geen persoonlijke Apple ID hebt, leest u hier hoe u er een aanmaakt.

Uw e-mailadres voor updates

Als deelnemer aan het Apple Teacher-programma ontvangt u via e-mail updates met verhalen van andere leerkrachten, tips en nuttige ideeën voor uw klas. De updates worden verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Apple ID. U kunt dit e-mailadres controleren en de instellingen van uw Apple ID bijwerken op appleid.apple.com.

Het Apple Teacher-programma is beschikbaar in de volgende landen of regio's:

• Australië
  • Oostenrijk
  • België
  • Brazilië
  • Canada
  • Chili
  • China, vasteland
  • Colombia
  • Denemarken
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Hongkong
  • India
  • Indonesië
  • Ierland
  • Italië
  • Japan
  • Luxemburg
  • Maleisië
  • Mexico
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Noorwegen
  • Filipijnen
  • Singapore
  • Zuid-Afrika
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Thailand
  • Turkije
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

We werken deze pagina bij wanneer het programma beschikbaar komt in andere landen of regio's.

Hebt u problemen met aanmelden?

AppleCare kan helpen als u problemen hebt met aanmelden voor het Apple Teacher-programma. Neem nu contact op met AppleCare.