Over de OS X El Capitan v10.11.6-update

Deze update is aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan v10.11.6-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Er wordt een probleem opgelost dat kan voorkomen dat instellingen worden opgeslagen in accounts waarvoor ouderlijk toezicht is ingeschakeld.
  • Er wordt een probleem opgelost dat voorkomt dat bepaalde netwerkapparaten, zoals luidsprekers en multifunctionele printers, toegang hebben tot SMB-delingspunten.

Inhoud voor bedrijven:

• De opstarttijd wanneer verbinding wordt gemaakt met een NetBoot-server, wordt verbeterd.
  • Er wordt een probleem opgelost dat het opstarten van een NetBoot-schijfkopie die is gemaakt met een OS X v10.11.4- of OS X v10.11.5-installatieprogramma, kan voorkomen.
  • Er wordt een probleem opgelost dat ervoor kan zorgen dat de Active Directory-controle langer duurt dan verwacht.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Leer hoe u deze OS X-update installeert.