Connect gebruiken in Apple Music

Volg uw favoriete artiesten in Connect en blijf op de hoogte van de updates die ze delen.

Een artiest volgen

Zoek de artiest die u wilt volgen en ga naar de pagina van de artiest. Voer vervolgens deze stappen uit:

• Op een iPhone, iPad of iPod touch: tik op  en tik vervolgens op 'Volg op Connect volg op Connect'.
  • Op een Mac of pc: klik op  en klik vervolgens op 'Volg'.
  • Op een Android-telefoon: tik op en tik vervolgens op 'volg op Connect Volg op Connect'.

Wanneer u een artiest volgt, worden alle nieuwe posts die deze artiest schrijft, automatisch toegevoegd aan de Connect-posts. U vindt Connect-posts onder in het tabblad 'Voor jou' in de Muziek-app of rechts van 'Voor jou' in iTunes.

U kunt een artiest volgen zelfs als u geen muziek van deze artiest in uw bibliotheek hebt.

De artiest die u volgt beheren

Als u wilt zien welke artiesten u volgt of als u artiesten niet meer wilt volgen, voert u deze stappen uit:

• Op een iPhone, iPad of iPod touch: tik op het tabblad 'Voor jou' op accountsymbool of op uw foto rechtsboven. Scrol vervolgens naar de onderkant van uw profielpagina en tik op 'Toon account' > 'Vind meer artiesten en curators'. Als u geen Apple Music-profiel hebt ingesteld, tikt u gewoon op 'Vind meer artiesten en curators'. Als u een artiest niet meer wilt volgen, tikt u op volg niet meer op Connect rechts van de naam van de artiest.
  • Op een Mac of pc: klik op het tabblad 'Voor jou' op  of uw foto rechtsboven in de hoek en klik op 'Volgend'. Als u een artiest niet meer wilt volgen, klikt u op  onder zijn naam.
  • Op een Android-telefoon: zoek de artiest die u niet meer wilt volgen. Op de informatiepagina van de artiest tikt u op en vervolgens op 'volg niet meer op Connect Volg niet meer op Connect'.

Artiesten niet automatisch volgen

Om artiesten niet automatisch te volgen wanneer u hun nummers toevoegt aan uw muziekbibliotheek, volgt u deze stappen op uw iPhone, iPad of iPod touch: tik op 'Voor jou' en tik vervolgens op accountsymbool of uw foto. Scrol naar de onderkant van uw profielpagina en tik op 'Toon account' > 'Vind meer artiesten en curators'. Als u geen Apple Music-profiel hebt ingesteld, tikt u gewoon op 'Vind meer artiesten en curators'. Vervolgens schakelt u 'Volg artiesten automatisch' uit.

Toegang tot Connect uitschakelen

U kunt toegang tot Connect uitschakelen in Beperkingen. Lees hoe u Beperkingen gebruikt op uw iPhone, iPad of iPod touch of uw Mac of pc.

De functies van Apple Music kunnen per land of regio verschillen.