Bestanden op je iPhone of iPad zoeken in de Bestanden-app

Lees hier hoe je jouw bestanden kunt zoeken en wijzigen met de Bestanden-app.

Je bestanden zoeken in de Bestanden-app

1. Open de Bestanden-app op je iPhone of iPad. Zie je het blauwe symbool van de Bestanden-app niet op je beginscherm? Veeg dan omlaag en zoek vervolgens naar de Bestanden-app.

Een afbeelding van 'Zoek' op een iPhone. Het symbool van de Bestanden-app staat onder 'Beste resultaat' bovenaan het scherm.
  2. Blader of zoek naar het gewenste bestand in de Bestanden-app.

Een afbeelding van de Bestanden-app op een iPhone met een zoekopdracht naar 'WIP' en daaronder een symbool voor de map 'WIP files' op het scherm.

De Bestanden-app gebruiken om je bestanden te beheren

Op je iPhone of iPad kun je jouw bestanden bewaren en wijzigen in de Bestanden-app.

Typen bestanden die zijn opgeslagen in de Bestanden-app

• Onder 'Locaties' in 'Op mijn [apparaat]' vind je bestanden die lokaal worden bewaard op het apparaat dat je gebruikt.

• Onder 'Locaties' in iCloud Drive vind je bestanden en mappen die worden gesynchroniseerd met iCloud Drive, waaronder Pages-, Numbers- en Keynote-documenten.

• Je kunt ook bestanden zoeken in andere cloudservices en apps die je koppelt, zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud en Google Drive.

De fotobibliotheek staat niet in de Bestanden-app, Maar je kunt foto's opslaan in de Bestanden-app in iCloud Drive of een andere cloudservice.

Met een wachtwoord beveiligde zipbestanden of -mappen worden niet ondersteund in de Bestanden-app.

Bestanden wijzigen in de Bestanden-app

Als je een bestand wilt wijzigen, tik je er gewoon op om het te openen. Afhankelijk van het bestandstype kun je het volgende doen:

• Markeringen gebruiken om bijvoorbeeld te tekenen, tekst toe te voegen of een handtekening toe te voegen

• Het bestand wijzigen in Pages, Keynote, Numbers en andere apps

Je kunt ook bestanden verwijderen uit de Bestanden-app. Wijzigingen in bestanden die worden bewaard in iCloud Drive of andere cloudservices, worden automatisch bijgewerkt op al je apparaten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.