Over de OS X El Capitan v10.11.5-update

Deze update is aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X El Capitan v10.11.5-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update bevat de volgende wijzigingen voor ondernemingen:

• Lost een probleem op waarbij het toepassen van een configuratieprofiel om allowSpotlightInternetResults in te stellen op False ertoe leidde dat Spotlight een grote hoeveelheid CPU-tijd gebruikte.
  • Lost een probleem op waarbij het toepassen van een configuratieprofiel om ShutDownDisabledWhileLoggedIn in te stellen op True geen effect had.
  • Lost een probleem op waarbij maar één NetBoot-schijfkopie werd weergegeven in het paneel 'Opstartschijf' van Systeemvoorkeuren, terwijl er op de server meerdere NetBoot-schijfkopieën waren geconfigureerd.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple-beveiligingsupdates.

Lees hier hoe u deze OS X-update installeert.