Foto’s toevoegen aan uw projecten in Foto’s voor OS X

Leer hoe u de navigatiekolom in Foto’s kunt gebruiken om foto’s te slepen naar en neer te zetten in uw project.

Nadat u een project hebt gemaakt in Foto’s, kunt u meer foto’s toevoegen met een simpele sleep- en neerzetactie in de navigatiekolom net zoals u zou doen bij een boek of diavoorstelling.

Controleer eerst of de navigatiekolom zichtbaar is aan de linkerkant van Foto’s. U kunt dit op twee manieren doen:

• Selecteer Toon navigatiekolom in het menu Weergave.
  • Op druk op Command-Option-S.

U kunt al uw albums en projecten zien wanneer de navigatiekolom zichtbaar is. Foto’s toevoegen aan een project:

1. Selecteer een album in de navigatiekolom. U kunt een album selecteren dat u hebt gemaakt of het album Alle foto’s gebruiken.
  2. Selecteer de foto’s die u wilt toevoegen aan een project. Houd de Command-toets ingedrukt terwijl u klikt om meerdere foto’s te selecteren.
  3. Sleep de geselecteerde foto’s naar de navigatiekolom en laat ze los boven het project waaraan je ze wilt toevoegen.