Foto's toevoegen aan een project in Foto's voor Mac

Lees hier hoe u foto's naar uw project sleept via de navigatiekolom in Foto's.

Nadat u in Foto's een project hebt aangemaakt (bijvoorbeeld een boek of diavoorstelling), kunt u er foto's aan toevoegen door ze vanaf de navigatiekolom te slepen.

Eerst zorgt u dat de navigatiekolom aan de linkerkant zichtbaar is in Foto's. Dit kunt u op twee manieren doen:

• Kies in het Weergave-menu de optie 'Toon navigatiekolom'.
  • Of druk op Command-Option-S.

Nu de navigatiekolom zichtbaar is, ziet u daar al uw albums en projecten. Zo voegt u foto's toe aan een project:

1. Selecteer een album in de navigatiekolom. U kunt een album selecteren dat u zelf hebt gemaakt, of u gebruikt het album 'Alle foto's'.
  2. Selecteer de foto's die u aan een project wilt toevoegen. U kunt meerdere foto's selecteren door de Command-toets ingedrukt te houden terwijl u klikt.
  3. Sleep de geselecteerde foto's naar de navigatiekolom en zet ze neer in het project waaraan u ze wilt toevoegen.