Over Apple Remote Desktop Client en Admin

Lees meer over de voorzieningen en veranderingen in elke update van Apple Remote Desktop Client en Admin.

Apple Remote Desktop bestaat uit twee stukken software: een clientgedeelte en een Admin-programma. Het clientgedeelte maakt deel uit van macOS en kan worden bijgewerkt met een software-update. U kunt het Remote Desktop Admin-programma downloaden van de Mac App Store.

Apple Remote Desktop Client 3.9.3

Apple Remote Desktop Client 3.9.3 is een update voor elke Mac-client die via het Remote Desktop-programma wordt bekeken of beheerd. Het is als automatische software-update beschikbaar voor de volgende versies van deze besturingssystemen:

• macOS Sierra 10.12.2 of hoger
  • OS X El Capitan 10.11.6
  • OS X Yosemite 10.10.5

Deze update wordt aanbevolen voor alle Apple Remote Desktop-gebruikers. Deze update bevat oplossingen voor problemen met betrekking tot compatibiliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid.

Remote Desktop Admin-programma 3.9

Deze update verbetert de algemene stabiliteit van de Remote Desktop-software en bevat de volgende specifieke wijzigingen:

• Computerlijsten, inclusief inloggegevens, kunnen worden geëxporteerd naar een gecodeerd archief en hersteld voor andere kijkers.
  • Verbeterde beveiliging, met een optionele compatibiliteitsoptie om oudere clients te ondersteunen op de tab 'Beveiliging' van het voorkeurenpaneel.
  • Hulpcursors beschikbaar via een aangepast werkbalkonderdeel.
  • Support voor de Touch Bar.
  • Beheerders kunnen verbinding maken met Macs met oudere versies van Apple Remote Desktop Client-software zonder te hoeven controleren of 'Voorkeuren' > 'Beveiliging' > 'Sta communicatie met oudere clients toe (minder veilig)' is ingeschakeld in het beheerprogramma. U moet Apple Remote Desktop Client 3.9.2 of hoger gebruiken op de Mac waarop u Apple Remote Desktop uitvoert.

Apple Remote Desktop 3.8

Deze update bevat oplossingen voor problemen met betrekking tot betrouwbaarheid, bruikbaarheid en compatibiliteit. Deze update bevat ook de volgende specifieke verbeteringen:

• Verbeterde ondersteuning voor OS X Yosemite.
  • Het is nu ook mogelijk om versies van Apple Remote Desktop 3 die zijn geïnstalleerd vanaf een cd-rom, bij te werken via de Mac App Store.

Over Apple Remote Desktop Client 3.9.2

Deze update bevat oplossingen voor problemen met betrekking tot betrouwbaarheid, bruikbaarheid en compatibiliteit en bevat de volgende specifieke wijziging:

• Als u een client-Mac bedient, kunt u nu authenticeren met de lange naam van de gebruiker in plaats van alleen de korte naam.