Over de macOS Sierra 10.12.1-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.1-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Deze update doet het volgende:

• Voegt een automatisch slim album aan Foto's toe voor foto's met diepte-effect die zijn genomen met een iPhone 7 Plus.
  • Verbetert de compatibiliteit van Microsoft Office bij het gebruik van iCloud-desktop en -documenten.
  • Verhelpt een probleem waarbij Mail mogelijk niet wordt bijgewerkt wanneer een Microsoft Exchange-account wordt gebruikt.
  • Verhelpt een probleem waardoor tekst af en toe onjuist wordt geplakt wanneer Universeel klembord wordt gebruikt.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Automatisch ontgrendelen met Apple Watch.
  • Verbetert de beveiliging en stabiliteit in Safari.
  • Verhelpt een probleem waardoor mogelijk onnodig om het wachtwoord voor AOL-accounts wordt gevraagd in Mail.
  • Verbetert de compatibiliteit met ScanSnap-software voor scans van Fujitsu.
  • Verhelpt de fout 'Filter is mislukt' bij het afdrukken naar bepaalde Canon-printers.
  • Verhelpt een probleem waarbij Grapher-bestanden mogelijk niet worden geopend.
  • Brengt de optie 'Gebruik nooit een lettergrootte kleiner dan' in Safari terug voor de weergave van lettergrootten op webpagina's.

Inhoud voor bedrijven:

• Verbetert de betrouwbaarheid van Schijfkopiehulpprogramma en imagetool bij het maken van netwerkschijfkopieën.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.