Inhoud downloaden uit de cloud wanneer u geoptimaliseerde opslag gebruikt

De geoptimaliseerde opslag in macOS Sierra kan ruimte besparen door inhoud in de cloud op te slaan en op verzoek weer beschikbaar te maken. U kunt deze als volgt on-demand downloaden.

Bestanden en mappen downloaden van iCloud Drive

Open het bestand of klik op naast de bestandsnaam om het bestand te downloaden van iCloud Drive. Wanneer u op klikt om een map te downloaden, wordt alles in die map ook gedownload.

Foto's en video's downloaden vanaf iCloud-fotobibliotheek

Dubbelklik in Foto's op de foto of video om deze afzonderlijk te bekijken. De versie met hoge resolutie van die foto of video wordt automatisch gedownload van uw iCloud-fotobibliotheek.

Uw aangeschafte films en tv-programma's downloaden van iTunes

Kies in iTunes de optie 'Weergave' > 'Soort media' > 'Films' (of 'Tv-programma's') en klik op  om te downloaden van iTunes.

E-mailbijlagen downloaden

Open de e-mail en klik op het downloadsymbool voor de bijlage. Als u geen downloadsymbool ziet, is de bijlage al gedownload.

Meer informatie

Nadat u een bestand, map, film, tv-programma, foto, video of e-mailbijlage hebt gedownload, bewaart geoptimaliseerde opslag deze items op uw Mac totdat meer opslagruimte vereist is.