Een Tech ID verkrijgen

Als u zich wilt registreren voor AppleCare-servicecertificeringsexamens, hebt u een Tech ID nodig.

Wat is een Tech ID?

Een Tech ID is vereist voor toegang tot ATLAS (Apple Technical Learning Administration System), de website van AppleCare Service Training voor online trainingen en andere leermaterialen. Een Tech ID is ook vereist voor toegang tot Global Service Exchange (GSX).

Uw Apple ID gebruiken om een Tech ID te genereren

Ga naar certifications.apple.com en log in met uw Apple ID. Uw Tech ID wordt automatisch gegenereerd.

Als uw type Apple ID niet wordt ondersteund

Als u uw Apple ID ook hebt gebruikt voor andere Apple voorzieningen, zoals iTunes of de App Store, krijgt u een bericht met de melding dat toegang voor uw type Apple ID niet wordt ondersteund.

Klik op 'Maak een Apple ID aan' om een nieuwe Apple ID aan te maken met een werkend e-mailadres dat niet eerder is gebruikt voor Apple voorzieningen. Nadat u de nieuwe Apple ID hebt aangemaakt, wordt uw Tech ID automatisch gegenereerd.