Als Time Machine niet correct wordt weergegeven op een van uw Mac-beeldschermen

Als u meerdere beeldschermen gebruikt met uw Mac, wordt Time Machine mogelijk niet correct weergegeven.

Wanneer u Time Machine opent op een Mac met meerdere beeldschermen, wordt de gebruikersinterface van Time Machine mogelijk aan het zicht onttrokken, of reageert deze niet, of wordt deze op een van de beeldschermen in een verkeerde resolutie weergegeven.

Kies het menu Apple > Systeemvoorkeuren en klik op Mission Control. Schakel ‘Beeldschermen hebben afzonderlijke spaces’ uit. Mogelijk moet u hierna de huidige gebruiker uitloggen en opnieuw inloggen.

De functie Split View van OS X El Capitan werkt alleen wanneer ‘Beeldschermen hebben afzonderlijke spaces’ is ingeschakeld.