Over de OS X El Capitan v10.11.4-update

De OS X El Capitan v10.11.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan v10.11.4-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Voegt de mogelijkheid toe om notities met persoonlijke informatie te beschermen met een wachtwoord in Notities.
  • Voegt de mogelijkheid toe om notities op alfabetische volgorde, op aanmaakdatum of bewerkingsdatum te sorteren in Notities.
  • Voegt de mogelijkheid toe om Evernote-bestanden naar Notities te importeren.
  • Voegt ondersteuning toe voor het delen van Live Photos tussen iOS en OS X via AirDrop en Berichten.
  • In deze update is het probleem opgelost waardoor RAW-bestanden langzaam werden geopend in Foto’s.
  • Maakt het mogelijk dat iBooks pdf’s kan opslaan in iCloud, waardoor deze beschikbaar zijn op al uw apparaat.
  • In deze update is het probleem opgelost waardoor Twitter t.co-koppelingen niet werden geopend in Safari.
  • Voorkomt dat JavaScript-dialoogvensters de toegang tot andere webpagina’s blokkeren in Safari.
  • In de update is het probleem opgelost waardoor de postbus van VIP niet werkte met Gmail-accounts.
  • In de update is het probleem opgelost waardoor USB-audio-apparaten de verbinding verbroken.
  • Verbetert de compatibiliteit en betrouwbaarheid van Apple-USB-C-multipoortadapters.

Inhoud voor bedrijven:

• In de update is het probleem opgelost waardoor een zwart scherm werd weergegeven na het inloggen als rootgebruiker.
  • In de update is het probleem opgelost waardoor schermdeling niet kon worden gebruik om op afstand op de knop Sta toe of Sta altijd toe te klikken in Sleutelhangertoegang.
  • In de update is het probleem opgelost waardoor Migratie-assistent niet kon worden geopend wanneer automatisch inloggen was uitgeschakeld met een configuratieprofiel.
  • In de update is het probleem opgelost waardoor wordt voorkomen dat Mail de datum en tijd van bepaalde Microsoft Exchange-agendagebeurtenissen weergeeft.
  • De update zorgt voor compatibiliteit met de Cisco AnyConnect VPN-client.
  • De update verbetert de betrouwbaarheid bij het verbinding maken met een persoonlijke hotspot via Wi-Fi.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Een Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om de update te installeren. U doet er goed aan een reservekopie van de Mac te maken voordat u de update uitvoert. Sommige updates worden slechts na de installatie van andere updates beschikbaar. U moet alle beschikbare updates installeren en wachten om de installatie zonder onderbreking laten voltooien. U kunt deze update ook verkrijgen via de website Apple Support Downloads. U kunt onverwachte resultaten ervaren als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.