Materiaal met audiobeschrijvingen zoeken in de iTunes Store

Lees hoe u films met audiobeschrijvingen in de iTunes Store kunt vinden.

Op een Mac of pc

1. Open iTunes.
  2. Klik op iTunes Store.
  3. Typ in de zoekbalk in de rechterbovenhoek een specifieke titel of een specifiek woord. U kunt ook 'AB', 'audiobeschrijving', 'audiobeschrijvingen', 'videobeschrijving' of 'videobeschrijvingen' typen om te zoeken naar alle beschikbare titels met audiobeschrijvingen.
  4. Klik in de kolom rechts in het venster op 'Films'.
  5. Als u iets ziet wat u graag wilt kijken, klikt u erop. Kijk of u een symbool voor audiobeschrijvingen  ziet op de productpagina van het onderdeel, onder de prijsknoppen.

Scrol naar de onderkant van de productpagina van een onderdeel en kijk in het gedeelte 'Talen' welke talen beschikbaar zijn voor de audiobeschrijving.

Op een iPhone, iPad en iPod touch

1. Open de iTunes Store-app.
  2. Tik in het navigatiemenu onder in het scherm op 'Zoek'.
  3. Typ in de zoekbalk boven aan het scherm een specifieke filmtitel of een specifiek woord. U kunt ook 'AB', 'audiobeschrijving', 'audiobeschrijvingen', 'videobeschrijving' of 'videobeschrijvingen' typen om te zoeken naar alle beschikbare titels met audiobeschrijvingen.
  4. Als u iets ziet wat u graag wilt kijken, tikt u erop. Kijk of u een symbool voor audiobeschrijvingen  ziet op de productpagina van het onderdeel, onder de afbeelding van het onderdeel.

Scrol naar de onderkant van de productpagina van een onderdeel en kijk in het gedeelte 'Talen' welke talen beschikbaar zijn voor de audiobeschrijving.

Op een Apple TV

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid'.
  2. Schakel 'Audiobeschrijvingen' in.
  3. Open 'iTunes-films'.
  4. Ga of zoek naar een film.
  5. Op de beschrijvingspagina van de film wordt een symbool voor audiobeschrijvingen  weergegeven als audiobeschrijvingen ondersteund worden.

Veeg omlaag op uw Remote om naar de onderkant van de productpagina van een onderdeel te gaan. Kijk in de gedeelten 'Talen' en 'Toegankelijkheid' om te zien welke talen beschikbaar zijn voor audiobeschrijvingen.

Meer informatie

De beschikbaarheid van audiobeschrijvingen verschilt per land en regio.

Ontdek hoe u audiobeschrijvingen op verschillende apparaten inschakelt met behulp van deze stappen:

Bepaald materiaal in de iTunes Store bevat ook bijschriften en ondertitels voor doven en slechthorenden. Lees hoe u materiaal met bijschriften of ondertitels kunt vinden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.