Als uw iPad Pro onverwachts wordt geactiveerd wanneer deze is aangesloten op een Smart Keyboard

Als uw iPad Pro van tijd tot tijd wordt geactiveerd wanneer deze is aangesloten op een Smart Keyboard, doet u het volgende.

Om dit probleem op te lossen, koppelt u het Smart Keyboard los van uw iPad Pro en sluit u het vervolgens weer aan. Wanneer iOS u vraagt of u het Smart Keyboard wilt bijwerken, tikt u op Werk bij.