Drukwerkproducten zijn in Foto's na 30 september 2018 alleen nog te bestellen via projectextensies

Lees hier meer over de overgang van de ingebouwde voorziening voor drukwerkproducten naar Foto's-projectextensies.

Met de Foto's-projectextensies die in macOS High Sierra zijn geïntroduceerd en die rechtstreeks in de Foto's-app zijn geïntegreerd, is het aanbod van drukwerkproducten verder uitgebreid. In macOS Mojave gaat Foto's helemaal over op Foto's-projectextensies. U kunt met deze nieuwe voorzieningen uw bestaande projecten bewerken en laten afdrukken, waarbij u kunt kiezen uit een nog breder aanbod.

Aankopen via de bestaande, ingebouwde voorziening moeten uiterlijk 30 september 2018 worden besteld.

U kunt nu al met projectextensies aan de slag: lees hier hoe u projectextensies installeert, bestaande projecten converteert en nieuwe projecten aanmaakt.