Als je een kaart niet aan Apple Wallet kunt toevoegen voor gebruik met Apple Pay

Lees hier welke stappen je moet volgen als je een kaart niet kunt toevoegen aan de Wallet-app voor gebruik met Apple Pay.

1. Controleer of je Apple Pay kunt gebruiken:
  2. Controleer of er servicestoringen of verbindingsproblemen zijn.
  3. Neem contact op met je bank of kaartverstrekker als je de volgende foutmeldingen ziet wanneer je een kaart toevoegt aan Apple Wallet:
    • Kaart toevoegen mislukt
    • Ongeldige kaart
    • Kaartlimiet apparaat

Lees hoe je Apple Pay configureert als je hulp nodig hebt bij het toevoegen van een kaart. Als je problemen hebt met het koppelen van je account in de Wallet-app of het bekijken van je accountgegevens, lees je hier hoe je je account koppelt met de Wallet-app

Het is niet aan Apple om kaarten goed te keuren of te weigeren voor gebruik met Apple Pay. Als je kaart is geweigerd, neem je contact op met je bank of kaartverstrekker.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.