Een Apple Music-gezinsabonnement nemen

Met een Apple Music-gezinsabonnement kunnen maximaal zes personen genieten van onbeperkte toegang tot Apple Music op hun apparaten.

Elk lid van een Apple Music-gezinsabonnement kan miljoenen nummers uit de Apple Music-catalogus streamen. En elk gezinslid krijgt een eigen persoonlijke muziekbibliotheek en muziekaanbevelingen op basis van beluisterd materiaal.

Een gezinsabonnement nemen

Configureer eerst 'Delen met gezin'

Configureer 'Delen met gezin' op uw apparaat. Nodig vervolgens gezinsleden uit om deel te nemen aan uw gezinsgroep.

Als u 'Delen met gezin' al hebt geconfigureerd, heeft iedereen in uw gezinsgroep automatisch toegang tot Apple Music nadat u een abonnement hebt genomen.

Hebt u al een abonnement op Apple Music? Lees hier hoe u overstapt op een gezinsabonnement.

Als iemand in de gezinsgroep al een individueel of studentenabonnement op Apple Music heeft, wordt verlenging van dat abonnement automatisch geannuleerd als deze persoon lid wordt van de gezinsgroep.

Volg daarna deze stappen om u te abonneren

1. Open de Apple Music-app of iTunes.

2. Ga naar 'Luister nu' of 'Voor jou'.

3. Tik of klik op de aanbieding voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).

4. Kies 'Gezin' en tik of klik op 'Start proefperiode'.

5. Log in met de Apple ID en het wachtwoord die u gebruikt voor aankopen. Als u geen Apple ID hebt, kiest u 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen. Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.

6. Bevestig uw factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe.

7. Tik of klik op 'Abonneer'.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.