Een Apple Music-gezinsabonnement nemen

Met een Apple Music-gezinsabonnement kunnen maximaal zes personen genieten van onbeperkte toegang tot Apple Music op hun apparaten.

Over het Apple Music-gezinsabonnement

Elk lid van een Apple Music-gezinsabonnement krijgt onbeperkte toegang tot de Apple Music-catalogus. Elk gezinslid krijgt bovendien zijn/haar persoonlijke muziekbibliotheek en muziekaanbevelingen, gebaseerd op waar hij/zij graag naar luistert. Configureer gewoon 'Delen met gezin' en nodig vervolgens mensen uit om aan uw gezinsgroep deel te nemen. Meer informatie over Apple Music en Apple Music-prijzen.

Nu een Apple Music-gezinsabonnement nemen

De functies en prijzen van Apple Music kunnen per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Een gezinsabonnement nemen

Hebt u al een abonnement op Apple Music? Lees hoe u naar een gezinsabonnement kunt schakelen. Als u nieuw bent bij Apple Music, volgt u de onderstaande stappen om u aan te melden voor een gezinsabonnement.

Open de Muziek-app

Op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Android-apparaat opent u de Muziek-app. Op een pc opent u iTunes voor Windows. Ga vervolgens naar 'Voor jou'.

Start een proefabonnementen kies vervolgens 'Gezin'

Tik of klik op de aanbieding van het proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin), kies 'Gezin' en tik of klik vervolgens op 'Start proefperiode'.

Log in met uw Apple ID

Log in met de Apple ID en het wachtwoord die u gebruikt om aankopen te doen. Als u geen Apple ID hebt, tikt of klikt u op 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen om er een aan te maken.

Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Lees meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Uw factuurgegevens bevestigen

Bevestig uw factuurgegevens als u daarom wordt gevraagd en voeg een geldige betaalmethode toe. Tik of klik vervolgens op 'Abonneer'.

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Uw gezin uitnodigen om te beginnen met luisteren

Configureer 'Delen met gezin' op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Android-apparaat. Nodig vervolgens gezinsleden uit om deel te nemen aan uw gezinsgroep.

Als u 'Delen met gezin' al hebt geconfigureerd, heeft iedereen in uw gezinsgroep automatisch toegang tot Apple Music.

Als iemand in de gezinsgroep al een individueel of studentenabonnement op Apple Music heeft, wordt verlenging van dat abonnement automatisch geannuleerd als hij/zij lid wordt van de gezinsgroep.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.