Over de OS X El Capitan v10.11.2-update

De OS X El Capitan v10.11.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan v10.11.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van Wi-Fi
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Handoff en AirDrop
  • Verhelpt een probleem waarbij Bluetooth-apparaten werden losgekoppeld
  • Verhelpt een probleem waarbij werd voorkomen dat Mail berichten kon verwijderen in een offline Exchange-account
  • Verhelpt een probleem waarbij het importeren van foto’s van een iPhone naar een Mac via een USB-kabel werd voorkomen
  • Verbetert iCloud-fotodeling voor Live Photos
  • Verhelpt een probleem waarbij werd voorkomen dat Mail een upgrade kon voltooien
  • Verhelpt een probleem waarbij het inloggen bij FaceTime en Berichten werd voorkomen

Inhoud voor bedrijven:

• Verhelpt een probleem waarbij het opnieuw installeren van een configuratieprofiel met een Active Directory Certificate-payload tot gevolg had dat Certificates werden verwijderd in plaats van bijgewerkt
  • Verhelpt een probleem waarbij meerdere keren werd gevraagd een identiteitscontrole uit te voeren in Safari bij het gebruik van NTML-identiteitscontrole
  • Staat ‘deferred enablement’ toe bij het gebruik van het commando fdesetup om FileVault in te schakelen voor mobiele accounts

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Een Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om de update te installeren. U doet er goed aan een reservekopie van de Mac te maken voordat u de update uitvoert.

Sommige updates worden slechts na de installatie van andere updates beschikbaar. U moet alle beschikbare updates installeren en wachten om de installatie zonder onderbreking laten voltooien. U kunt deze update ook verkrijgen via de website Apple Support Downloads. U kunt onverwachte resultaten ervaren als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast.

FaceTime is niet in alle landen of regio’s beschikbaar.