Statussymbolen op Apple Watch

Meer informatie over wat de statussymbolen bovenaan het scherm betekenen.

groene bliksemschicht

Uw Apple Watch wordt opgeladen.

vliegtuigsymbool

Vliegtuigmodus is ingeschakeld. Draadloze functies zijn uit tot u deze instelling uitschakelt. U kunt nog wel andere functies gebruiken op uw Watch.Als u de vliegtuigmodus op uw Watch uitschakelt, blijft de vliegtuigmodus ingeschakeld voor uw iPhone.

maansymbool

'Niet storen' is ingeschakeld. Gesprekken en meldingen geven pas geluid en verlichten het scherm pas als u deze instelling uitschakelt. U hoort nog wel alarmen.

Symbool 'Theatermodus'

Theatermodus is ingeschakeld. Stille modus is ingeschakeld en het scherm blijft donker tot u erop tikt of een knop indrukt.1 Open het bedieningspaneel en tik op het symbool om de theatermodus uit te schakelen.

wifisymbool

Wanneer de Apple Watch verbinding maakt met een wifinetwerk in plaats van met de iPhone, wordt het wifisymbool weergegeven in het bedieningspaneel.

symbool met groene stippen

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) of Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) is verbonden met een mobiel netwerk. Het aantal punten geeft een indicatie van de signaalsterkte.

symbool 'Verbinding met telefoon verbroken'

Uw Apple Watch is niet verbonden met uw iPhone. Plaats uw apparaten dichter bij elkaar of schakel de vliegtuigmodus uit.

symbool 'Rode x'

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) of Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) heeft de verbinding met het mobiele netwerk verloren.

waterdruppelsymbool

Waterslot is ingeschakeld en het scherm reageert niet op aanrakingen. Draai aan de Digital Crown om uw Apple Watch te ontgrendelen.

symbool rode stip

U hebt een melding ontvangen. Veeg omlaag op de wijzerplaat om de melding te lezen.

Bluetooth-symbool

Tik op Bluetooth-symbool om de audio-uitvoer te schakelen tussen gekoppelde Bluetooth-headsets, -luidsprekers en -accessoires.

Pijlsymbool

Een app op uw Apple Watch heeft locatievoorzieningen gebruikt.

Hangslot

Uw Apple Watch is vergrendeld. Tik erop om de toegangscode in te voeren.

Symbolen voor actieve apps

Uw Apple Watch geeft met watchOS 5 actieve apps weer, zoals Walkietalkie symbool 'Walkietalkie-app' of Telefoon , bovenaan uw wijzerplaat. Tik op het symbool om de app te openen. Als u bijvoorbeeld een routebeschrijving krijgt in Kaarten Kaarten-symbool, wordt het symbool bovenaan het scherm weergegeven.

Deze wordt weergegeven wanneer u Work-out gebruikt. Als u het Work-out-symbool nog ziet nadat u de work-out hebt beëindigd, herstart u uw Watch.

Walkietalkie-symbool

Tik om Walkietalkie te openen, zodat u meteen in contact kunt komen met vrienden.

Symbool 'Huidige'

Terwijl de audio wordt afgespeeld, wordt het symbool 'Huidige' bovenaan het scherm weergegeven.

Als u probeert uw Apple Watch en iPhone opnieuw te koppelen en de Apple Watch-app op de iPhone u vraagt om te tikken op het infosymbool, moet u de apparaten weer verbinden. Door handmatig koppelen, worden uw apparaten niet opnieuw met elkaar verbonden.

1. U kunt de Apple Watch Series 2 of nieuwer ook uit de sluimerstand halen door aan de Digital Crown te draaien.
  2. Het waterdruppelsymbool wordt alleen weergegeven op Apple Watch Series 2 of nieuwer. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen. Lees meer over de waterbestendigheid van de Apple Watch.