Uw iPhone opladen met de Smart Battery Case

De Smart Battery Case beschermt en laadt uw iPhone op, zodat u uw iPhone langer kunt blijven gebruiken. Lees hier meer over het gebruik van de Smart Battery Case.

De Smart Battery Case opladen

Werk uw iPhone bij naar de nieuwste versie van iOS voordat u de Smart Battery Case in gebruik neemt. Vergeet ook niet om de Smart Battery Case van tevoren op te laden.

1. Sluit de Lightning-naar-USB-kabel die u bij uw iPhone hebt ontvangen aan op de Lightning-connector van de Smart Battery Case.
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en sluit de adapter vervolgens aan op een stopcontact. Gebruik een Apple USB-C-lichtnetadapter met een vermogen van 18 watt of meer als u de Smart Battery Case zo snel mogelijk wilt opladen.
  3. Tijdens het opladen van de Smart Battery Case ziet u een oranje statuslampje. Als het opladen is voltooid, wordt het statuslampje groen.

Uw Case aansluiten en verwijderen

U brengt de Case aan door de bovenste rand van de Case terug te trekken en de iPhone erin te schuiven. Wanneer u uw iPhone in een opgeladen Smart Battery Case plaatst, wordt de iPhone automatisch opgeladen.

U verwijdert de Case door de bovenste rand van de Case terug te trekken en de iPhone omhoog te schuiven uit de Case. Schuif de iPhone omhoog en niet naar u toe, anders kunt u de connector beschadigen.

De oplaadstatus controleren

Wanneer u uw iPhone in de Smart Battery Case doet, wordt de oplaadstatus weergegeven op het toegangsscherm. De status wordt ook weergegeven wanneer u de Case aansluit op een stroombron of loskoppelt van de stroombron. Als de iPhone al in de Case zit, kunt u de oplaadstatus zien in de dagweergave op de iPhone.

Toegangsscherm

Dagweergave

Uw Case en iPhone opladen

1. Sluit de Lightning-naar-USB-kabel die is meegeleverd met uw iPhone, aan op de Lightning-connector op de Case. Doe dit terwijl de iPhone in de Case zit.
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Apple USB-lichtnetadapter en sluit de adapter vervolgens aan op een stopcontact. Gebruik een Apple USB-C-lichtnetadapter met een vermogen van 18 watt of meer als u de Smart Battery Case zo snel mogelijk wilt opladen.

Wanneer uw iPhone niet in de Smart Battery Case zit, ziet u een oranje lampje als de Smart Battery Case wordt opgeladen en een groen statuslampje als het opladen is voltooid.

Als u een Smart Battery Case voor de iPhone XS of iPhone XS Max hebt, kunt u deze draadloos opladen met een gecertificeerde Qi-oplaadaccessoire.

U kunt de Smart Battery Case ook opladen zonder iPhone.

Hulp krijgen

Volg de onderstaande stappen als de Smart Battery Case niet of traag wordt opgeladen*, als uw iPhone niet wordt opgeladen door de Smart Battery Case of als u een accessoire niet kunt gebruiken in combinatie met de Smart Battery Case.

Als de Smart Battery Case niet of traag wordt opgeladen

Volg deze stappen. Probeer na elke stap of het opladen nu wel lukt:

1. Koppel de Lightning-naar-USB-kabel los van de stroombron en sluit deze daarna weer aan.
  2. Als uw iPhone in de Smart Battery Case zit, haalt u de iPhone eruit. Probeer de iPhone en de Smart Battery Case vervolgens afzonderlijk op te laden.
  3. Als er dingen op de achterkant van de iPhone zijn geplakt, zoals folie, stickers of etiketten, verwijder deze dan.
  4. Doe de iPhone weer in de Smart Battery Case.

Als u een gecertificeerde Qi-mat voor draadloos opladen gebruikt om de Smart Battery Case voor de iPhone XS of iPhone XS Max op te laden, moet u ervoor zorgen dat er zich niets tussen de Smart Battery Case en de oplaadmat bevindt. Zorg dat het Apple logo op de achterkant van de Smart Battery Case zich in het midden van de oplaadmat bevindt. Of leg de iPhone op de plek neer die door de fabrikant wordt aanbevolen.

* Als u de iPhone en de Smart Battery Case samen oplaadt, duurt dit langer dan wanneer u de iPhone alleen oplaadt.

Als uw iPhone niet wordt opgeladen

Volg deze stappen. Probeer na elke stap of het opladen nu wel lukt:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
  2. Als u accessoires hebt aangesloten op uw Case, koppelt u deze los.
  3. Start de iPhone opnieuw op.
  4. Haal de iPhone uit de Smart Battery Case.
  5. Plaats de iPhone terug in de Smart Battery Case.

Als u een accessoire niet kunt gebruiken in combinatie met de Smart Battery Case

Als u een Apple of 'Made for iPhone'-accessoire niet kunt gebruiken met uw Smart Battery Case, volgt u deze stappen:

1. Ontkoppel het accessoire en sluit het opnieuw aan.
  2. Start de iPhone opnieuw op.
  3. Haal de iPhone uit de Case en schuif deze er vervolgens weer in.

Meer informatie

• De Smart Battery Case is beschikbaar voor de iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone XS en iPhone XS Max. De Smart Battery Case is niet geschikt voor de iPhone 8 of iPhone X.
  • Als u meer hulp nodig hebt met de Smart Battery Case, kunt u contact opnemen met Apple Support.
  • Tijdens het opladen kan de Smart Battery Case een beetje warmer worden. Als de batterij te warm wordt, beperkt de software het opladen tot 80 procent om de levensduur van de batterij te verlengen. Nadat de temperatuur is gedaald, wordt de Smart Battery Case weer normaal opgeladen. Probeer de Smart Battery Case en de oplader naar een koelere plek te verplaatsen.
  • De Smart Battery Case wordt niet draadloos opgeladen wanneer deze is aangesloten via USB. Als de Smart Battery Case op een USB-ingang van een computer of op een USB-lichtnetadapter is aangesloten, wordt de Smart Battery Case opgeladen via de USB-aansluiting.