Als een in iPhoto aangemaakt project lege kaders bevat in Foto’s voor OS X

Met iPhoto kunt u stilstaande beelden van video’s gebruiken in projecten zoals kalenders, boeken en kaarten. Wanneer u de iPhoto-bibliotheek verplaatst naar Foto’s voor OS X, verschijnen beelden van video’s als lege kaders in projecten.

Bevestig dat de kaders leeg zijn vanwege videobeelden

Volg deze stappen om te bevestigen dat een kader in een project leeg is omdat het een beeld van een video bevatte in iPhoto:

1. Open iPhoto. Als u iPhoto voor het eerst opent sinds de verplaatsing van de bibliotheek naar Foto’s, ziet u dit bericht. Klik op Open iPhoto.
    Waarschuwing in Foto’s
  2. Open het project.
  3. Selecteer het kader met het beeld dat in het project in Foto’s ontbreekt.
  4. Klik rechtsonder in iPhoto op de knop Opties.
  5. Klik in het geopende paneel op Bewerk foto. Als het beeld afkomstig is van een video, ziet u dit bericht:
    Waarschuwing in iPhoto

Een project voltooien en een bestelling plaatsen

U kunt met een van deze opties een project voltooien en een bestelling plaatsen:

• Bestel afdrukken van het project, inclusief de beelden van de video, via iPhoto.
  • Vervang de lege kaders door andere afbeeldingen in Foto’s en bestel dan de afdrukken in die app.