Als bepaalde e-mailberichten of postbussen in Mail ontbreken na de upgrade naar El Capitan

Als u sommige e-mailberichten of postbussen niet meer ziet nadat u een upgrade naar OS X El Capitan v10.11 hebt uitgevoerd, moet u de nieuwste software-updates voor OS X installeren.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Gebruik de Mac App Store om bij te werken naar OS X El Capitan v10.11.3 of hoger, open vervolgens Mail en wacht tot de upgrade van de e-mailbibliotheek is voltooid. Bij grote e-mailbibliotheken kan de upgrade lang duren. De voortgangsbalk beweegt daarbij mogelijk erg traag.

Als u nog steeds bepaalde berichten of postbussen niet ziet, controleert u de lijst met postbussen links in het Mail-venster. Als u een postbus met 'Teruggezette berichten' in de naam ziet, kijkt u of de vermiste berichten in die postbus staan. U kunt de berichten naar een andere postbus slepen.