De Apple Music-app downloaden als je land, regio of apparaat geen Google Play heeft

Lees hier hoe je Apple Music voor Android downloadt als je geen toegang hebt tot Google Play. Mogelijk moet je je beveiligingsinstellingen aanpassen om de installatie te kunnen voltooien.

De Apple Music-app voor Android downloaden

Als Apple Music beschikbaar is in jouw land of regio maar Google Play niet, kun je de Apple Music-app downloaden van de website van Apple.

Als je je in het vasteland van China bevindt, kun je de Apple Music-app hier downloaden:

De Apple Music-app installeren

1. Veeg vanaf de bovenkant van het beginscherm van je telefoon naar beneden om de meldingenlade te openen.

2. Tik op 'applemusic.apk'. Als je 'Installatie geblokkeerd' ziet, tik je op 'Instellingen' en selecteer je het vakje naast 'Onbekende bronnen'.

3. Selecteer op het bevestigingsscherm het vakje naast 'Alleen deze installatie toestaan'. De volgende keer dat je de Apple Music-app bijwerkt, moet je deze procedure ook doorlopen.

4. Tik op 'OK' om door te gaan met de installatie.

5. Tik op 'Installeren'.

6. Wacht tot de installatie is voltooid en open vervolgens de Apple Music-app.

Lees hoe je een abonnement kunt nemen op Apple Music op je Android-apparaat.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.