Een abonnement nemen op Apple Music voor Android

Neem een abonnement op Apple Music, kies uw favoriete artiesten en geniet van de grootste muziekcollectie ter wereld op uw Android-apparaat.

Een abonnement nemen op Apple Music

Met een abonnement op Apple Music hebt u toegang tot miljoenen nummers, vakkundig samengestelde radiostations en afspeellijsten, en muziekaanbevelingen. En dit allemaal vanuit de Apple Music-app. U kunt uw muziek ook beluisteren op andere apparaten, als u tenminste bij Apple Music bent ingelogd met dezelfde Apple ID, en u kunt muziek downloaden om er offline naar te luisteren.

Meer informatie over Apple Music en wat het kost.

De Apple Music-app downloaden

Als Google Play in uw land of regio niet beschikbaar is, kunt u de Apple Music-app downloaden bij Apple.

De functies van Apple Music kunnen per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Voordat u abonnee wordt

Apple Music is geen service voor reservekopieën. Zorg dat u een reservekopie van uw muziekbibliotheek maakt voordat u wijzigingen doorvoert.

Open Apple Music

De eerste keer dat u de app opent, zou u het bericht 'Welkom bij Apple Music' moeten zien. Als u het bericht niet ziet, tikt u op 'Voor jou'.

Start een proefabonnement

Tik op het aanbod voor een proefabonnement om aan de slag te gaan. (Eén proefabonnement per persoon of gezin.) Hebt u al een abonnement op Apple Music? Log dan in met uw Apple ID.

Start uw abonnement

Selecteer het gewenste type abonnement.

Meer informatie over studentenabonnementen en gezinsabonnementen.

Voer uw Apple ID en wachtwoord in

Tik op 'Gebruik bestaande Apple ID' en voer dan uw Apple ID en wachtwoord in. Als u geen Apple ID hebt, tikt u op 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen om er een aan te maken.

Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, hebt u twee-factor-authenticatie op uw Apple ID. Meer informatie over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Bevestig uw gegevens

U wordt mogelijk gevraagd uw factuurgegevens te bevestigen. Voeg een geldige betaalmethode toe1 en tik dan op 'Abonneer'.2

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Als u al Apple Music-abonnee bent

1. Download de Apple Music-app via Google Play.
  2. Open de Apple Music-app.
  3. Als u een aanbod voor een proefabonnement ziet, tikt u rechtsboven op 'Log in'. Of tik op de menuknop de knop 'Sorteeropties' en vervolgens op 'Log in'.
  4. Voer de Apple ID en het wachtwoord in die u voor Apple Music gebruikt.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, hebt u twee-factor-authenticatie op uw Apple ID. Meer informatie over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Het beste uit Apple Music voor Android halen

1. U kunt Store-tegoed gebruiken om Apple Music te betalen, maar u moet dan wel voldoende Store-tegoed hebben voor de eerste verlenging. Lees hier hoe u Store-tegoed toevoegt aan uw account.
  2. Lees hier hoe u uw leeftijd verifieert als u een abonnement neemt op Apple Music in Zuid-Korea.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.