Een abonnement nemen op Apple Music op een Android-apparaat

Neem een abonnement op Apple Music op je Android-apparaat om miljoenen nummers te streamen. Ontvang exclusieve afspeellijsten en passende aanbevelingen voor muziek. En luister op al je andere apparaten met de Apple Music-app.

Download de Apple Music-app

Om je te abonneren op Apple Music, download je de Apple Music-app op een Android-telefoon of -tablet met Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer, of op een Chromebook met ondersteuning voor Android-apps.

Download in Google Play

Als Google Play in je land of regio niet beschikbaar is, kun je de Apple Music-app downloaden bij Apple.

Volg daarna deze stappen om je te abonneren

1. Open de Apple Music-app op het Android-apparaat.

2. De eerste keer dat je de app opent, zie je het bericht 'Welkom bij Apple Music'. Als je dat bericht niet ziet, tik je op 'Home' onderaan het scherm. Ben je al geabonneerd op Apple Music?

3. Tik op het aanbod voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).

4. Kies een individueel abonnement, een gezinsabonnement (dat je kunt delen met maximaal zes personen) of een studentenabonnement.

5. Als je een Apple ID hebt, tik je op 'Gebruik bestaande Apple ID' en log je in. Als je geen Apple ID hebt, tik je op 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volg je de stappen. Als je niet zeker weet of je een Apple ID hebt, kunnen we je daarbij helpen.

6. Bevestig je factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe.

7. Tik op 'Abonneer je op Apple Music'.

Nadat je je hebt geabonneerd op Apple Music, kun je je abonnement wijzigen in een gezins-, studenten-, individueel of jaarabonnement.

Als je al Apple Music-abonnee bent

1. Download de Apple Music-app in Google Play op je Android-apparaat.

2. Open de Apple Music-app.

3. Als je een aanbod voor een proefabonnement ziet, tik je rechtsboven op 'Log in'. Of tik op de knop 'Meer'de knop 'Sorteeropties' en vervolgens op 'Log in'.

4. Voer de Apple ID en het wachtwoord in die je voor Apple Music gebruikt.

Lees hoe je inlogt bij Apple Music op je andere apparaten met de Apple Music-app.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.