Een abonnement nemen op Apple Music op een Android-apparaat

Neem een abonnement op Apple Music op uw Android-apparaat om miljoenen nummers te streamen. Ontvang exclusieve afspeellijsten en passende aanbevelingen voor muziek. En luister op al uw andere apparaten met de Apple Music-app.

Download de Apple Music-app

Om u te abonneren op Apple Music, downloadt u de Apple Music-app op een Android-telefoon of -tablet met Android 5.0 (Lollipop) of hoger, of op een Chromebook met ondersteuning voor Android-apps.

Download in Google Play

Als Google Play in uw land of regio niet beschikbaar is, kunt u de Apple Music-app downloaden bij Apple.

Volg daarna deze stappen om u te abonneren

1. Open de Apple Music-app op het Android-apparaat.
  2. De eerste keer dat u de app opent, ziet u het bericht 'Welkom bij Apple Music'. Als u dat bericht niet ziet, tikt u op 'Luister nu' onderaan het scherm. Bent u al geabonneerd op Apple Music?
  3. Tik op het aanbod voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).
  4. Kies een individueel abonnement, een gezinsabonnement (dat u kunt delen met maximaal zes personen) of een studentenabonnement.
  5. Als u een Apple ID hebt, tikt u op 'Gebruik bestaande Apple ID' en logt u in. Als u geen Apple ID hebt, tikt u op 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen. Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.
  6. Bevestig uw factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe.
  7. Tik op 'Abonneer'.

Nadat u zich hebt geabonneerd op Apple Music, kunt u uw abonnement wijzigen in een gezins-, studenten-, individueel of jaarabonnement.

Meer informatie over Apple Music en de prijzen ervan en de beschikbaarheid van Apple Music in uw land of regio.

Als u al Apple Music-abonnee bent

1. Download de Apple Music-app in Google Play op uw Android-apparaat.
  2. Open de Apple Music-app.
  3. Als u een aanbod voor een proefabonnement ziet, tikt u rechtsboven op 'Log in'. Of tik op de knop 'Meer' de knop 'Sorteeropties' en vervolgens op 'Log in'.
  4. Voer de Apple ID en het wachtwoord in die u voor Apple Music gebruikt.

Lees hoe u inlogt bij Apple Music op uw andere apparaten met de Apple Music-app.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.