Configureer Zoek mijn iPhone op al uw apparaten

Lees hoe u 'Zoek mijn iPhone' instelt op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch en AirPods. U kunt dan uw apparaat terugvinden als het onverhoopt zoekraakt.

Met Zoek mijn iPhone kunt u uw Apple apparaat vinden en beschermen als u het ooit kwijtraakt of als het apparaat wordt gestolen. Log in bij iCloud.com of bij de Zoek mijn iPhone-app om uw zoekgeraakte apparaat op een kaart te zien, een geluid af te spelen zodat u het makkelijker terugvindt, of om de Verloren-modus te gebruiken om het apparaat te vergrendelen en te volgen, of om op afstand al uw persoonlijke gegevens te wissen.

Meer informatie over het instellen van Zoek mijn iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch en AirPods

1. U begint in het beginscherm.
  2. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud'. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'iCloud'.
  3. Scrol naar beneden en tik op 'Zoek mijn iPhone'.
  4. Schakel 'Zoek mijn iPhone' en 'Stuur laatste locatie' in.

Als u wordt gevraagd om in te loggen, voert u uw Apple ID in. Als u uw Apple ID bent vergeten, kunnen we u helpen deze te achterhalen.

Wanneer u Zoek mijn iPhone instelt, worden uw gekoppelde Apple Watch en AirPods ook automatisch ingesteld.

'Zoek mijn Mac' instellen

1. Ga naar het Apple-menu .
  2. Klik op 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud'.
  3. Schakel het aankruisvak in om 'Zoek mijn Mac' in te schakelen.

Als u een knop 'Details' ziet naast 'Zoek mijn Mac', klikt u op 'Details' > 'Beveiliging en privacy' > 'Schakel Locatievoorzieningen in'. Als 'Schakel Locatievoorzieningen in' gedimd is in de voorkeuren voor 'Beveiliging en privacy', klikt u op  en voert u de naam en het wachtwoord van de computerbeheerder in.