Zoek mijn iPhone configureren op uw apparaten

Schakel Zoek mijn iPhone in om uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch en AirPods te vinden als u deze kwijtraakt.

Als u iOS 13 of hoger hebt, schakelt u 'Locatievoorzieningen' in in de Zoek mijn-app en schakelt u Zoek mijn [apparaat] in.

Met Zoek mijn iPhone kunt u uw Apple apparaat vinden en beschermen als u het ooit kwijtraakt of als het apparaat wordt gestolen. Log in bij iCloud.com of bij de Zoek mijn iPhone-app om uw zoekgeraakte apparaat op een kaart te zien, een geluid af te spelen zodat u het makkelijker terugvindt, of om de verloren-modus te gebruiken om het apparaat te vergrendelen en te volgen, of om op afstand al uw persoonlijke gegevens te wissen.

Zoek mijn configureren voor iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch en AirPods

1. Begin op het beginscherm.
  2. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud'. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'iCloud'.
  3. Scrol naar beneden en tik op 'Zoek mijn iPhone'.
  4. Sleep om 'Zoek mijn iPhone' en 'Stuur laatste locatie' in te schakelen.

Als u wordt gevraagd om in te loggen, voert u uw Apple ID in. Als u uw Apple ID bent vergeten, kunnen we u helpen deze te achterhalen.

Wanneer u Zoek mijn iPhone configureert, worden uw gekoppelde Apple Watch en AirPods ook automatisch geconfigureerd.

Zoek mijn Mac configureren

1. Ga naar het Apple-menu ().
  2. Klik op 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud'.
  3. Schakel het aankruisvak in om 'Zoek mijn Mac' in te schakelen.

Als u de knop 'Details' ziet naast 'Zoek mijn Mac', klikt u op 'Details' > 'Beveiliging en privacy' > 'Schakel locatievoorzieningen in'. Als 'Schakel locatievoorzieningen in' gedimd is in de voorkeuren voor 'Beveiliging en privacy', klikt u op  en voert u de naam en het wachtwoord van de computerbeheerder in.