Zoek mijn iPhone, iPad, Apple Watch en Mac instellen

Lees hoe u 'Zoek mijn iPhone' instelt op uw iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch en Mac. zodat u uw apparaat terug kunt vinden als het onverhoopt zoekraakt.

Met 'Zoek mijn [apparaat]' kunt u uw Apple-apparaat vinden en beschermen als u het ooit kwijtraakt of als het wordt gestolen. Log in bij iCloud.com of bij de Zoek mijn iPhone-app om uw zoekgeraakte apparaat op een kaart te zien, een geluid af te spelen zodat u het makkelijker terugvindt, of om de Verliesmodus te gebruiken om het apparaat te vergrendelen en te volgen, of om op afstand al uw persoonlijke gegevens te wissen.

Meer informatie over het instellen van Zoek mijn iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch

1. U begint in het beginscherm.
  2. Tik op 'Instellingen' > 'iCloud'.
  3. Scrol naar beneden en tik op 'Zoek mijn [apparaat]'.
  4. Schakel 'Zoek mijn [apparaat]' en 'Stuur laatste locatie' in.

Als u wordt gevraagd om in te loggen, voert u uw Apple ID in. Als u uw Apple ID bent vergeten, kunnen we u helpen deze te achterhalen.

Wanneer u 'Zoek mijn iPhone' instelt, wordt uw gekoppelde Apple Watch automatisch ook ingesteld.

'Zoek mijn Mac' instellen

1. Ga naar het menu Apple .
  2. Klik op 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud'.
  3. Schakel het aankruisvak in om 'Zoek mijn Mac' in te schakelen.

Als u een knop 'Details' ziet naast 'Zoek mijn Mac', klikt u op 'Details' > 'Beveiliging en privacy' > 'Schakel Locatievoorzieningen in'. Als 'Schakel Locatievoorzieningen in' gedimd is in de voorkeuren voor 'Beveiliging en privacy', klikt u op  en voert u de naam en het wachtwoord van de computerbeheerder in.