Over de OS X El Capitan v10.11.1-update

De OS X El Capitan v10.11.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X El Capitan 10.11.1-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van het installatieprogramma wanneer de upgrade naar OS X El Capitan wordt uitgevoerd.
  • Verbetert de compatibiliteit met Microsoft Office 2016.
  • Verhelpt een probleem waarbij de informatie over de server voor uitgaande post mogelijk ontbreekt in Mail.
  • Lost een probleem op waarbij berichten en postbussen niet worden weergegeven in Mail.
  • Lost een probleem op waarbij bepaalde Audio Unit-plugins niet naar behoren werkten.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van VoiceOver.
  • Bevat meer dan 150 nieuwe emoji-tekens met volledige ondersteuning voor Unicode 7.0 en 8.0.
  • Lost een probleem op waarbij JPEG-afbeeldingen in Voorvertoning worden weergegeven als een grijs of groen vakje.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple-beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

U doet er goed aan om vóór de update een reservekopie van de Mac te maken. Gebruik vervolgens de Mac App Store om de update te installeren.

Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd. Installeer alle beschikbare updates en wacht tot de installatie zonder onderbreking wordt voltooid. U kunt deze update ook krijgen via de website Apple Support Downloads. Als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.