Uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard gebruiken met uw iPad

Lees hier hoe u uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard aansluit en gebruikt.

Om een Smart Keyboard Folio te kunnen gebruiken, hebt u een 11-inch iPad Pro (1e of 2e generatie) of een 12,9-inch iPad Pro (3e of 4e generatie) nodig.

Om een Smart Keyboard te kunnen gebruiken, hebt u een iPad (7e generatie), iPad Air (3e generatie), 9,7-inch iPad Pro, 10,5-inch iPad Pro of 12,9-inch iPad Pro (1e of 2e generatie) nodig.

Zoekt u hulp met betrekking tot een Magic Keyboard? Lees hier hoe u een Magic Keyboard voor iPad configureert en gebruikt.

Aansluiten op de iPad

Anders dan bij Bluetooth-toetsenborden hoeft u uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard niet te koppelen of in te schakelen.

Als u een 11-inch iPad Pro (1e of 2e generatie) of 12,9-inch iPad Pro (3e of 4e generatie) hebt: sluit uw Smart Keyboard Folio aan op uw iPad Pro met de Smart Connector. De Smart Connector vindt u op de achterkant van uw iPad Pro. Deze heeft drie kleine magnetische contacten. Plaats uw iPad vervolgens in de typstand.

Als u een iPad (7e generatie), iPad Air (3e generatie), 9,7-inch iPad Pro, 10,5-inch iPad Pro of 12,9-inch iPad Pro (1e of 2e generatie) hebt: sluit het Smart Keyboard aan op de iPad met de Smart Connector (met de drie kleine magnetische contacten). De Smart Connector vindt u aan de bovenkant van het Smart Keyboard en aan de zijkant van de iPad. Zet uw iPad vervolgens in de typstand.

Kunt u uw iPad niet aansluiten op het toetsenbord?

De iPad rechtop zetten

Zet de Smart Keyboard Folio in de typstand:

Plooi het Smart Keyboard in een driehoek met het toetsenbord vóór de iPad:

Als u het toetsenbord wilt gebruiken, moet uw iPad in de sleuf boven de cijfertoetsen worden geplaatst en in de typstand worden gezet.

Toetscombinaties gebruiken

U kunt verschillende toetscombinaties gebruiken om opdrachten uit te voeren.

Voor de meeste toetscombinaties wordt de Command-toets ⌘ gebruikt, net als bij een Mac. Als u beter bekend bent met een pc-toetsenbord: de Command-toets ⌘ doet hetzelfde als de Control-toets op een pc.

Meer informatie over sneltoetsen voor de iPad

Overschakelen naar het softwaretoetsenbord

Mogelijk moet u het softwaretoetsenbord gebruiken in plaats van het Smart Keyboard of de Smart Keyboard Folio om bijvoorbeeld tekens met accenten te typen of om dicteren te gebruiken. Om het softwaretoetsenbord weer te geven, tikt u op de Pijl-omlaag-toets op uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard en houdt u vervolgens  ingedrukt tot het softwaretoetsenbord verschijnt. Om het toetsenbord weer te verbergen, tikt u op .

Meer informatie over het gebruik van toetsenborden met uw iPhone, iPad of iPod touch

Hulp krijgen

Als de iPad de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard niet detecteert, of als u de melding 'Accessoire niet ondersteund' ziet op de iPad, controleert u of er geen vuil of plastic beschermingsmateriaal zit op de Smart Connector-pinnetjes op het toetsenbord of de Smart Connector op de iPad. Probeer ook deze stappen:

1. Controleer of de iPad en de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard in de typstand staan en of u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt.
  2. Haal de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard van de iPad.
  3. Herstart de iPad.
  4. Sluit de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard opnieuw aan.