Een Smart Keyboard met een iPad Pro gebruiken

Lees hoe u een Smart Keyboard verbindt en gebruikt.

U hebt een iPad Pro nodig om het Smart Keyboard te kunnen gebruiken.

Verbinden met de iPad Pro

Verbind het Smart Keyboard met de iPad Pro via de Smart Connector. Deze heeft drie kleine, magnetische contacten. De Smart Connector vindt u op de bovenkant van het Smart Keyboard en op de zijkant van de iPad Pro.

Anders dan bij Bluetooth-toetsenborden hoeft u een Smart Keyboard niet te koppelen of in te schakelen. Zorg ervoor dat het toetsenbord verbinding heeft en in de typstand staat.

De iPad Pro rechtop zetten

U kunt een Smart Keyboard op twee manieren inklappen om deze als standaard voor uw iPad Pro te gebruiken:

Type

Vouw het Smart Keyboard in een driehoek en plaats het toetsenbord vóór de iPad Pro.

Watch

Vouw het Smart Keyboard in een driehoek en plaats het toetsenbord achter de iPad Pro.

Als u het toetsenbord wilt gebruiken, moet uw iPad Pro in de sleuf boven de cijfertoetsen worden geplaatst en worden ingeklapt in de typstand.

Toetscombinaties gebruiken

U kunt verschillende toetscombinaties gebruiken om opdrachten uit te voeren.

Voor de meeste toetscombinaties wordt de Command-toets ⌘ gebruikt, net als bij een Mac. Als u beter bekend bent met een pc-toetsenbord: de Command-toets ⌘ doet hetzelfde als de Control-toets op een pc.

Toetscombinaties

Als u een lijst wilt zien met de toetscombinaties die u in een app kunt gebruiken, houdt u de Command-toets ⌘ ingedrukt als u de app gebruikt of als u op het beginscherm bent.

Dit zijn enkele veel gebruikte toetscombinaties:

• Thuisknop: Command-H
  • Zoeken: Command-Spatie
  • Schakelen tussen apps: Command-Tab
  • Alles selecteren: Command-A
  • Knippen: Command-X
  • Kopiëren: Command-C
  • Plakken: Command-V
  • Vet: Command-B
  • Cursief: Command-I

Van een Smart Keyboard overschakelen op een softwaretoetsenbord

Mogelijk moet u het softwaretoetsenbord gebruiken in plaats van het Smart Keyboard om bijvoorbeeld tekens met accenten te typen of dicteren te gebruiken. Om het softwaretoetsenbord te laten zien tikt u op de Pijl-omlaag-toets op uw Smart Keyboard en houdt u vervolgens  ingedrukt tot het softwaretoetsenbord verschijnt. Om het toetsenbord weer te verbergen tikt u op .

Lees meer over iOS-toetsenborden.

Hulp krijgen

Als de iPad Pro het Smart Keyboard niet detecteert, of als u de melding 'Accessoire niet ondersteund' ziet op de iPad Pro, controleert u of er geen vuil of kunststof afdekking aanwezig is op de Smart Connector-pinnetjes op het toetsenbord of de Smart Connector op de iPad Pro. Volg ook deze stappen:

1. Controleer of uw iPad Pro en Smart Keyboard in de typstand staan en dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
  2. Haal het Smart Keyboard van de iPad Pro.
  3. Herstart de iPad Pro.
  4. Sluit het Smart Keyboard opnieuw aan.