Uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard gebruiken met iPad Pro.

Meer informatie over hoe u uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard aansluit en gebruikt.

U hebt een iPad Pro nodig om het Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard te gebruiken.

Verbinden met de iPad Pro

Anders dan bij Bluetooth-toetsenborden hoeft u uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard niet te koppelen of in te schakelen.

Als u een iPad Pro (11-inch) of iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) hebt: sluit uw Smart Keyboard Folio aan op uw iPad Pro met de Smart Connector. De Smart Connector vindt u op de achterkant van uw iPad Pro en heeft drie kleine magnetische contacten. Plaats uw iPad dan in de typstand.

Als u een iPad Pro 12,9-inch (1e of 2e generatie), iPad Pro 10,5-inch, iPad Pro 9,7-inch hebt: sluit uw Smart Keyboard Folio aan op uw iPad Pro met de Smart Connector, die drie kleine, magnetische contacten heeft. De Smart Connector vindt u op de bovenkant van het Smart Keyboard en op de zijkant van de iPad Pro. Plaats uw iPad dan in de typstand.

De iPad Pro rechtop zetten

Klap het Smart Keyboard Folio in de typstand:

Vouw het Smart Keyboard in een driehoek en plaats het toetsenbord vóór de iPad Pro.

Als u het toetsenbord wilt gebruiken, moet uw iPad Pro in de sleuf boven de cijfertoetsen worden geplaatst en worden ingeklapt in de typstand.

Toetscombinaties gebruiken

U kunt verschillende toetscombinaties gebruiken om opdrachten uit te voeren.

Voor de meeste toetscombinaties wordt de Command-toets ⌘ gebruikt, net als bij een Mac. Als u beter bekend bent met een pc-toetsenbord: de Command-toets ⌘ doet hetzelfde als de Control-toets op een pc.

Toetscombinaties

Als u een lijst wilt zien met de toetscombinaties die u in een app kunt gebruiken, houdt u de Command-toets ⌘ ingedrukt als u de app gebruikt of als u op het beginscherm bent.

Dit zijn enkele veel gebruikte toetscombinaties:

• Thuisknop: Command-H
  • Zoeken: Command-Spatie
  • Schakelen tussen apps: Command-Tab
  • Alles selecteren: Command-A
  • Knippen: Command-X

• Kopiëren: Command-C
  • Plakken: Command-V
  • Vet: Command-B
  • Cursief: Command-I

Overschakelen naar sofwaretoetsenbord

Mogelijk moet u het softwaretoetsenbord gebruiken in plaats van het Smart Keyboard of Smart Keyboard Folio om bijvoorbeeld tekens met accenten te typen of dicteren te gebruiken. Om het softwaretoetsenbord weer te geven, tikt u op de Pijl-omlaag-toets op uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard en houdt u vervolgens  ingedrukt tot het softwaretoetsenbord wordt weergegeven. Om het toetsenbord weer te verbergen tikt u op .

Lees meer over iOS-toetsenborden.

Hulp krijgen

Als de iPad Pro het Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard niet detecteert, of als u de melding 'Accessoire niet ondersteund' ziet op de iPad Pro, controleert u of er geen vuil of kunststof afdekking aanwezig is op de Smart Connector-pinnetjes op het toetsenbord of de Smart Connector op de iPad Pro. Volg ook deze stappen:

1. Zorg ervoor dat uw iPad Pro en Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard in de typstand staan en dat u de nieuwste versie van iOS heeft.
  2. Haal het Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard van uw iPad Pro.
  3. Herstart de iPad Pro.
  4. Sluit het Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard opnieuw aan.