De met een iMac meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel vinden

iMac-modellen van 2015 en later worden geleverd met een Lightning-naar-USB-kabel om het toetsenbord, de muis of de optionele trackpad van Apple die zijn meegeleverd, op te laden.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Wanneer u het bij de iMac meegeleverde toetsenbord uit de doos met accessoires haalt, ziet u de documentatie van de iMac. U vindt de Lightning-naar-USB-kabel onder de documentatie.

De kabel ziet er als volgt uit:

Apple Lightning-naar-USB-kabel

Gebruik de kabel om deze accessoires van Apple die eventueel met uw iMac zijn geleverd, aan te sluiten en op te laden:

• Magic Keyboard
  • Magic Keyboard met numeriek toetsenblok
  • Magic Mouse 2
  • Magic Trackpad 2

De bij uw iMac geleverde accessoires kunnen verschillen afhankelijk van het model van uw computer en de opties waarvoor u hebt gekozen.