Als u een film van iCloud Drive niet kunt gebruiken in iMovie

Als u filmbestanden wilt openen of bewerken in iMovie, verplaatst u het gewenste filmbestand vanuit iCloud Drive naar uw Mac.

Wanneer u in iMovie voor Mac een film die is opgeslagen in iCloud Drive, probeert af te spelen of te bewerken, kan er een melding worden weergegeven:

“Het document kan niet worden geopend. iMovie kan geen bestanden met de structuur QuickTime Movie openen.”

Als u de film in iMovie wilt openen of bewerken, verplaatst u deze eerst naar een lokale schijf (bijvoorbeeld uw opstartschijf).

1. Klik in het Dock op het Finder-symbool.
  2. Kies Ga > iCloud Drive.
  3. Zoek de film die u in iMovie wilt bewerken.
  4. Sleep het filmbestand naar het bureaublad (of naar een andere map op een schijf die verbonden is met uw Mac). Als u wilt werken met een kopie van de film en het origineel in iCloud Drive wilt laten staan, houdt u tijdens het slepen de Option-toets ingedrukt. Er wordt dan een kopie van het bestand gemaakt.
  5. Open iMovie en importeer het filmbestand vanaf het bureaublad.