Als er een probleem optreedt bij het configureren van facturering via mobiele telefoon

Als uw aanbieder dit ondersteunt, kunt u voor uw aankopen in de App Store, iTunes Store en overige aankopen betalen via facturering via mobiele telefoon. Leer wat u kunt doen als u een probleem ervaart bij het configureren van facturering via mobiele telefoon.

Facturering via mobiele telefoon is momenteel alleen beschikbaar in sommige landen en regio's.

Meer informatie over welke betaalmethoden u kunt gebruiken in uw land of regio

Meer informatie over hoe u een betaalmethode toevoegt

Als u 'Gebruik dit mobiele nummer' niet kunt vinden of een ander nummer wilt gebruiken

Als u een andere telefoon, een iPad of een iPod touch gebruikt, wilt u mogelijk een ander nummer gebruiken wanneer u facturering via mobiele telefoon configureert.

Wanneer u uw betaalmethode wijzigt, tikt u op 'Gebruik een ander mobiel nummer' en voert u het mobiele nummer in voor de telefoon die is gekoppeld aan de account waarmee u wilt betalen.

Er wordt een sms-bericht met een eenmalige code verzonden naar het mobiele nummer dat u hebt opgegeven. Bekijk het bericht op de mobiele telefoon en voer de code in op het apparaat dat u gebruikt om uw betaalmethode te configureren. Tik vervolgens op 'Verifieer' om de code te verifiëren. Als u de code niet direct ontvangt, tikt u op 'Stuur code opnieuw' om het opnieuw te proberen.

Als u nog steeds geen optie ziet om een mobiel nummer te gebruiken, ondersteunt uw aanbieder facturering via mobiele telefoon mogelijk niet.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.