Mac-computers met ondersteuning voor Metal

Kijk of uw Mac-computer geschikt is voor Metal in OS X El Capitan en hoger.

De Metal-technologie, die zorgt voor betere videoprestaties en meer rekenkracht, is ingebouwd in macOS, iOS en tvOS. Hierbij werken de hoofdprocessor (CPU) en de grafische processor (GPU) effectiever samen, wat de graphics in games vloeiender en geavanceerde media-apps sneller maakt. De volgende Mac-computers ondersteunen Metal (en Metal 2) in OS X El Capitan en hoger: