De Stap over op iOS-app downloaden wanneer u Google Play niet kunt gebruiken

Als u geen toegang hebt tot de Google Play Store, kunt u de Stap over op iOS-app rechtstreeks downloaden.

Voer op uw Android-apparaat de volgende stappen uit:1

1. Download het installatieprogramma van Stap over op iOS:
  2. Gebruik de bestandenbrowser van uw apparaat2 om het installatieprogramma van Stap over op iOS te vinden. De bestandsnaam eindigt op .apk. Op veel apparaten vindt u dit .apk-bestand in een downloadmap.
  3. Tik op het bestand om het te installeren.
  4. Als een waarschuwing aangeeft dat u uw beveiligingsinstellingen moet wijzigen om vanaf onbekende bronnen te kunnen installeren, volgt u de stappen op het scherm. Nadat u uw instellingen hebt gewijzigd, moet u mogelijk op een terug-knop tikken om terug te gaan naar de bestandenbrowser. Vervolgens kunt u het .apk-bestand installeren.

Nu kunt u de Stap over op iOS-app gebruiken.

1. Op het vasteland van China kunt u de Stap over op iOS-app ook downloaden in de Tencent App Store.
2. Als u geen app hebt waarmee u in het bestandssysteem kunt bladeren, kunt u deze vinden in de app store voor Android-apps.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.