Als u per ongeluk agenda's, bladwijzers of contacten hebt verwijderd in iCloud

U kunt naar iCloud.com gaan om ontbrekende agenda's, bladwijzers of contacten te herstellen vanaf een oudere versie.

Wanneer u gegevens van een oudere versie herstelt, vervangt de geselecteerde versie de bestaande agenda's, bladwijzers of contacten op al uw apparaten. Voordat u een eerdere versie herstelt, worden in iCloud eerst uw huidige agenda's, bladwijzers en contacten bewaard, zodat u de herstelbewerking ongedaan kunt maken als dat nodig mocht zijn. Herhaal gewoon de herstelstappen en selecteer de meest recente datum.

Als u recent wijzigingen hebt aangebracht, kunt u sommige gegevens verliezen.
Het is verstandig om vóór het herstel een reservekopie te maken.

Contacten en bladwijzers herstellen vanaf een oudere versie

1. Log in bij iCloud.com.
  2. Scrol omlaag naar de onderkant van het venster en selecteer 'Gegevensherstel'.
  3. Selecteer 'Herstel contacten' of 'Herstel bladwijzers.'
  4. Selecteer 'Herstel' naast een datum die eerder is dan de datum waarop u het materiaal hebt verwijderd.
  5. Selecteer opnieuw 'Herstel' om te bevestigen. Wanneer de herstelbewerking is voltooid, ontvangt u een melding op iCloud.com en een e-mail op het adres van uw Apple ID.

Agenda's vanaf een oudere versie herstellen

Wanneer u een oudere versie van uw agenda's herstelt, gebeuren er verschillende dingen.

• De instellingen voor delen worden gewist. U kunt de agenda's opnieuw delen of u kunt aan de eigenaar vragen om ze opnieuw te delen.
  • Al uw geplande toekomstige activiteiten worden in iCloud geannuleerd en opnieuw aangemaakt. Vervolgens worden de uitnodigingen opnieuw verstuurd.

Voer de volgende stappen uit om uw ontbrekende agenda's te herstellen:

1. Log in bij iCloud.com.
  2. Scrol omlaag naar de onderkant van het venster en selecteer 'Gegevensherstel'.
  3. Selecteer 'Herstel agenda's'.
  4. Selecteer 'Herstel' naast een datum die eerder is dan de datum waarop u het materiaal hebt verwijderd.
  5. Selecteer opnieuw 'Herstel' om te bevestigen. Wanneer de herstelbewerking is voltooid, ontvangt u een melding op iCloud.com en een e-mail op het adres van uw Apple ID.

Een herstelbewerking ongedaan maken

Teruggaan naar de agenda's, herinneringen, bladwijzers of contacten die u vóór het terugzetten had:

1. Log in bij iCloud.com.
  2. Scrol omlaag naar de onderkant van het venster en selecteer 'Gegevensherstel'.
  3. Selecteer 'Herstel agenda's', 'Herstel bladwijzers' of 'Herstel contacten'.
  4. Selecteer 'Herstel' naast de datum waarop u de gegevens hebt teruggezet.
  5. Selecteer opnieuw 'Herstel' om te bevestigen. Wanneer de herstelbewerking is voltooid, ontvangt u een melding op iCloud.com en een e-mail op het adres van uw Apple ID.