Als u per ongeluk agenda's, bladwijzers of contacten hebt verwijderd in iCloud

U kunt naar iCloud.com gaan en ontbrekende agenda's, bladwijzers of contacten herstellen vanaf een oudere versie.

Wanneer u gegevens van een oudere versie herstelt, vervangt de geselecteerde versie de bestaande agenda's, bladwijzers of contacten op al uw apparaten. Voordat u een eerdere versie herstelt, worden in iCloud eerst uw huidige agenda's, bladwijzers en contacten bewaard, zodat u de herstelbewerking kunt terugdraaien als dat nodig mocht zijn. Herhaal gewoon de herstelstappen en selecteer de meest recente datum.

Als u recent wijzigingen hebt aangebracht, kunt u sommige gegevens verliezen.
Het is verstandig om een reservekopie te maken vóór het herstel.

Contacten en bladwijzers herstellen vanaf een eerdere versie

1. Log in bij iCloud.com.
  2. Klik op 'Instellingen'.
  3. Scrol omlaag en klik onder 'Geavanceerd' op 'Herstel contacten' of 'Herstel bladwijzers'.
  4. Klik op 'Herstel' naast een datum die eerder is dan de datum waarop u het materiaal hebt verwijderd.
  5. Klik opnieuw op 'Herstel' om te bevestigen. Wanneer het herstel is voltooid, ontvangt u een melding op iCloud.com en een e-mail op het adres van uw Apple ID.

Agenda's vanaf een oudere versie herstellen

Wanneer u een oudere versie van uw agenda's herstelt, gebeuren er verschillende dingen.

• De instellingen voor delen worden gewist. U kunt de agenda's opnieuw delen of u kunt aan de eigenaar vragen om ze opnieuw te delen.
  • Al uw geplande toekomstige activiteiten worden in iCloud geannuleerd en opnieuw aangemaakt. Vervolgens worden de uitnodigingen opnieuw verstuurd.

Voer de volgende stappen uit om uw ontbrekende agenda's te herstellen:

1. Log in bij iCloud.com.
  2. Klik op 'Instellingen'.
  3. Scrol omlaag en klik onder 'Geavanceerd' op 'Herstel agenda's en herinneringen'.
  4. Klik op 'Herstel' naast een datum die eerder is dan de datum waarop u de agenda's hebt verwijderd.
  5. Klik opnieuw op 'Herstel' om te bevestigen. Wanneer het herstel is voltooid, ontvangt u een melding op iCloud.com en een e-mail op het adres van uw Apple ID.

Het herstel ongedaan maken

Teruggaan naar de agenda's, herinneringen, bladwijzers of contacten die u vóór het terugzetten had:

1. Log in bij iCloud.com.
  2. Klik op 'Instellingen'.
  3. Scrol omlaag en klik onder 'Geavanceerd' op 'Herstel agenda's', 'Herstel bladwijzers' of 'Herstel contacten'.
  4. Klik op 'Herstel' naast de datum waarop u de gegevens hebt teruggezet.
  5. Klik opnieuw op 'Herstel' om te bevestigen. Wanneer het herstel is voltooid, ontvangt u een melding op iCloud.com en een e-mail op het adres van uw Apple ID.