Over de OS X Yosemite v10.10.5-update

De OS X Yosemite v10.10.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

De OS X Yosemite v10.10.5-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Deze update doet het volgende:

• Verbetert de compatibiliteit met bepaalde e-mailservers wanneer Mail wordt gebruikt.
  • Verhelpt een probleem in Foto’s waarbij video’s van GoPro-camera’s niet konden worden geïmporteerd.
  • Verhelpt een probleem in QuickTime Player waarbij Windows-mediabestanden niet konden worden afgespeeld.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Een Mac bijwerken

1. Maak een reservekopie van de Mac alvorens de update te installeren. U kunt bijvoorbeeld een reservekopie maken met Time Machine.
  2. Gebruik de Mac App Store om deze update en andere beschikbare updates te installeren. Sommige updates worden slechts na de installatie van een andere update beschikbaar.
    • Onderbreek het installatieproces niet zodra het is gestart.
    • U kunt onverwachte resultaten ervaren als u het besturingssysteem met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op een andere manier hebt aangepast.
    • U kunt deze update verkrijgen via de website Apple Support Downloads. Standalone updates kunnen nuttig zijn wanneer u dezelfde update nogmaals of op een andere computer wilt installeren.