Als een iMac (model uit 2013 of 2014) opnieuw wordt opgestart bij het openen van een JPEG-afbeelding in de Finder of in Voorvertoning

Als u een iMac met OS X v10.10.3 gebruikt, wordt bij het openen van bepaalde heel grote JPEG-afbeeldingen de computer mogelijk opnieuw opgestart en verschijnt er een foutbericht.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als u OS X Yosemite v10.10.3 en een van de volgende iMac-modellen gebruikt, kan het openen van bepaalde heel grote JPEG-afbeeldingen (.jpg) in de Finder of Voorvertoning ertoe leiden dat de iMac opnieuw wordt opgestart. De iMac reageert in dat geval even niet meer, geeft een zwart scherm weer en wordt opnieuw opgestart met een bericht waarin wordt gemeld dat de computer vanwege een probleem opnieuw is opgestart. Als de iMac niet opnieuw wordt opgestart, wordt de afbeelding mogelijk volledig in het grijs weergegeven.

• iMac (Retina 5K, 27-inch, eind 2014)
  • iMac (27-inch, eind 2013)
  • iMac (21,5-inch, eind 2013)

Bijwerken naar OS X Yosemite v10.10.4

Werk bij naar OS X Yosemite v10.10.4 om dit probleem op te lossen.