Als je op je Apple Watch een afbeelding van een iPhone en een Watch of een rood '!' ziet

Je Apple Watch laat mogelijk een animatie zien waarin je wordt gevraagd om de Watch in de buurt van een iPhone te houden als deze een probleem ondervindt waardoor een update of herstel van de Watch is vereist. Mogelijk zie je ook een rood uitroepteken op je Watch.

ios-17-iphone-14-pro-watchos-10-series-8-recover-apple-watch

Als je Apple Watch met watchOS 8.5 of nieuwer een animatie laat zien waarin een Watch en iPhone dicht bij elkaar worden gebracht, volg je deze stappen:

1. Zorg dat er een iPhone in de buurt is. De iPhone moet iOS 15.4 of nieuwer hebben, moet verbonden zijn met wifi*, Bluetooth moet zijn ingeschakeld en de iPhone moet ontgrendeld zijn.

2. Plaats de Apple Watch op de lader.

3. Druk twee keer op de zijknop (de knop onder de ronde Digital Crown) van de Apple Watch.

4. Volg de stappen die op de iPhone worden weergegeven.

* Als deze stappen niet werken, controleer je de wifiverbinding. Probeer een 2,4-GHz netwerk te gebruiken in plaats van een 5-GHz netwerk en zorg ervoor dat je niet bent ingelogd op een afvangnetwerk of een 802.1X-netwerk.

Als je een rood '!' ziet op je Apple Watch

In sommige gevallen kan je Apple Watch een rood uitroepteken weergeven. Als dit gebeurt, druk je twee keer op de zijknop en volg je de bovenstaande stappen.

watchos-10-series-8-recover-exclamation

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact op met Apple Support om een mail-in-reparatie aan te vragen als je Apple Watch een rood uitroepteken blijft weergeven.