Als u op uw Apple Watch een afbeelding van een iPhone en een Watch of een rood '!' ziet

Uw Apple Watch laat mogelijk een animatie zien waarin u wordt gevraagd om de Watch in de buurt van een iPhone te houden als deze een probleem ondervindt waardoor een update of herstel van de Watch is vereist. Mogelijk ziet u ook een rood uitroepteken op uw Watch.

Als uw Apple Watch met watchOS 8.5 of hoger een animatie laat zien waarin een Watch en iPhone dicht bij elkaar worden gebracht, volgt u deze stappen:

1. Zorg dat er een iPhone in de buurt is. De iPhone moet iOS 15.4 of hoger hebben, moet verbonden zijn met wifi*, Bluetooth moet zijn ingeschakeld en de iPhone moet ontgrendeld zijn.
  2. Plaats de Apple Watch op de lader.
  3. Druk twee keer op de zijknop (de knop onder de ronde Digital Crown) van uw Apple Watch.
  4. Volg de stappen die op de iPhone worden weergegeven.

* Als deze stappen niet werken, controleert u de wifiverbinding. Probeer een 2,4-GHz netwerk te gebruiken in plaats van een 5-GHz netwerk en zorg ervoor dat u niet bent ingelogd op een afvangnetwerk of een 802.1X-netwerk.

Als u een rood '!' ziet op uw Apple Watch

In sommige gevallen kan uw Apple Watch een rood uitroepteken weergeven. Als dit gebeurt, drukt u twee keer op de zijknop en volgt u de bovenstaande stappen.

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact op met Apple Support om een mail-in-reparatie aan te vragen als uw Apple Watch een rood uitroepteken blijft weergeven.