Soorten materiaal die door de voorziening voor materiaalcaching in macOS Server en macOS worden ondersteund

Met Materiaalcaching in macOS Server en macOS kunt u de downloadsnelheid verhogen voor Apple software die via internet wordt aangeleverd. Bij caching worden kopieën van deze software lokaal op uw server bewaard, zodat de software sneller wordt gedownload op clients die daarmee verbonden zijn.

Soorten materiaal die door de voorziening voor materiaalcaching worden ondersteund

macOS Server en macOS bieden ingebouwde ondersteuning voor het in de cache plaatsen van de volgende software.

iTunes en iBooks

• iTunes 11.0.4 en hoger (OS X- en Windows-versie)
  • Aankopen en updates van iOS-apps*
  • Materiaal van de iBooks Store (iOS 6 en hoger en OS X Mavericks en hoger)

*iOS-updates die via iTunes worden gedownload, worden niet in de cache geplaatst. In plaats daarvan worden iOS-updates 'via de ether' in de cache geplaatst.

macOS

• macOS-updates
  • Mac App Store (OS X Mountain Lion v10.8.4 of hoger aanbevolen)
  • Overige software-updates die door Apple worden gedistribueerd (inclusief updates voor iTunes voor macOS en printerbesturingsbestanden)
  • Downloadbaar materiaal van GarageBand
  • Apps en app-updates van andere leveranciers uit de Mac App Store
  • Caching van iCloud-gegevens (foto's en documenten) voor OS X El Capitan v10.11 en hoger

iOS 7 en hoger en Apple TV

• iOS-updates (via de ether)
  • Apple TV-updates (via de ether)
  • iOS-apps, Apple TV-apps en app-updates
  • Support voor on-demand bronnen voor iOS 10 en hoger en tvOS 10 en hoger.
  • Caching van iCloud-gegevens (foto's en documenten) voor iOS 9 en hoger
  • iTunes U-cursusmateriaal van de App Store en iBooks Store in iOS, en tevens geüpload materiaal voor trainers zoals audio-, video-, iWork- en iBooks Author-bestanden
  • Bepaalde mobiele onderdelen zoals de Siri-stemmen van hoge kwaliteit, woordenboeken, en meer

Beperkingen van landen en regio's

• Niet alle inhoud wordt in alle landen en regio's in de cache geplaatst.
  • Met ingang van december 2013 worden iTunes-downloads niet meer in de cache geplaatst in Brazilië, Mexico, China of Portugal. iBooks-downloads worden in Canada niet in de cache geplaatst.
  • iTunes-downloads worden mogelijk niet in de cache geplaatst als het IP-adres van de klant niet is geregistreerd in dezelfde regio als uw iTunes Store.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.