Een schermafbeelding maken op een Apple Watch

U kunt een afbeelding maken van het scherm van uw Apple Watch met behulp van de Digital Crown en de zijknop.

Algemene instellingen op iPhone

De instelling 'Schakel schermafbeeldingen in' aanzetten

1. Open de Apple Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op de tab 'Mijn Watch' en tik vervolgens op 'Algemeen'.
  3. Scrol omlaag en zet de instelling 'Schakel schermafbeeldingen in' aan.

Wijzerplaat 'Ademhaling' op Apple Watch

Een schermafbeelding maken

1. Gebruik twee vingers en druk tegelijk op de Digital Crown en de zijknop. Het scherm licht op wanneer u een schermafbeelding maakt.
  2. U vindt de schermafbeelding in de Foto's-app op uw iPhone. Tik in de app op het tabblad 'Albums' en tik vervolgens op 'Schermfoto's'.

Als u tijdens het gebruik van de Work-out-app tegelijk op de Digital Crown en de zijknop drukt, wordt de work-out gepauzeerd. Druk nogmaals op beide knoppen om de work-out te hervatten.