Een schermafbeelding maken op Apple Watch

U kunt een afbeelding maken van het scherm van uw Apple Watch met behulp van de Digital Crown en de zijknop.

Schermafbeeldingen inschakelen op uw Apple Watch

1. Open de Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik vervolgens op 'Algemeen'.
  3. Scrol omlaag en zet de instelling 'Maak schermafbeeldingen' aan.
    Algemene instellingen op iPhone.

U kunt dit ook doen op uw Apple Watch:

1. Open de Instellingen-app op uw Apple Watch.
  2. Tik op 'Algemeen' en op 'Schermafbeeldingen'.
  3. Tik op 'Schakel schermafbeeldingen in'.

Een schermafbeelding maken op uw Apple Watch

1. Gebruik twee vingers om tegelijk op de Digital Crown en de zijknop te drukken. Het scherm licht op wanneer u een schermafbeelding maakt.
  2. U vindt de schermafbeelding in de Foto's-app op uw iPhone. Tik in de app op het tabblad 'Albums' en tik vervolgens op 'Schermafbeeldingen'.

Als u een Apple Watch hebt geconfigureerd voor een gezinslid

U kunt schermafbeeldingen inschakelen voor een Apple Watch die u hebt geconfigureerd voor een gezinslid:

1. Open de Instellingen-app op de Apple Watch van uw gezinslid.
  2. Tik op 'Algemeen' en op 'Schermafbeeldingen'.
  3. Tik op 'Schakel schermafbeeldingen in'.

Wanneer uw gezinslid een schermafbeelding maakt op de Apple Watch, wordt de schermafbeelding verzonden naar uw iPhone. Ga als volgt te werk om de schermafbeelding te bekijken:

1. Open de Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op 'Alle Apple Watches', tik op de Apple Watch van uw gezinslid en tik op 'Gereed'.
  3. Tik op 'Algemeen' en op 'Diagnostische logbestanden'.
  4. Tik op een schermafbeelding om deze te bekijken. Als u de schermafbeelding wilt bewaren of delen, tikt u op de knop 'Deel'  en kiest u een deelmethode.

Als u tijdens het gebruik van de Work-out-app tegelijk op de Digital Crown en de zijknop drukt, wordt de work-out ook gepauzeerd. Druk opnieuw op beide knoppen om de work-out te hervatten.