Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

AirPort: kruisverwijzing naar namen van 802.11n-compatibele AirPort-basisstations

Met ingang van versie 5.5.3 van het AirPort-configuratieprogramma heeft Apple de AirPort-namen verbeterd voor alle 802.11n-compatibele AirPort-basisstations. Raadpleeg de volgende tabellen als kruisverwijzing tussen de oorspronkelijke en nieuwe namen van 802.11n-compatibele AirPort-basisstations.

Tabellen met AirPort-basisstations als kruisverwijzing naar 802.11n-compatibele basisstations

Opmerking: versie 5.5.2 van AirPort-configuratieprogramma en oudere modellen tonen de oorspronkelijke productnamen. De supportdocumentatie van AirPort-basisstations maakt nu gebruik van de nieuwe naamgevingsconventie.

Voor de volgende tabellen:

• 'Modelnummer' is het modelnummer dat zich fysiek op elk AirPort-basisstation bevindt.

• 'Naam in AirPort-configuratieprogramma 5.5.3 of hoger' is de naam die verschijnt wanneer u het apparaat selecteert in AirPort-configuratieprogramma versie 5.5.3 of hoger.

• 'Oorspronkelijke naam in AirPort-configuratieprogramma (versie 5.5.2 of lager)' is de naam die verschijnt wanneer u het apparaat selecteert in AirPort-configuratieprogramma versie 5.5.2 of lager.

• 'Andere AirPort-naam' is een andere naam voor het product die soms wordt gebruikt in de documentatie van AppleCare Support.

AirPort Express-basisstation

Modelnummer

Naam in AirPort-configuratieprogramma 5.5.3 of hoger

Naam in oorspronkelijk AirPort-configuratieprogramma (versie 5.5.2 of lager)

Andere AirPort-naam

A1234

AirPort Express 802.11n (1e generatie)

AirPort Express met 802.11n

AirPort Express (802.11n)

AirPort Extreme-basisstation

Modelnummer

Naam in AirPort-configuratieprogramma 5.5.3 of hoger

Naam in oorspronkelijk AirPort-configuratieprogramma (versie 5.5.2 of lager)

Andere AirPort-naam

A1143

AirPort Extreme 802.11n (1e generatie)

AirPort Extreme met 802.11n (Fast Ethernet)

AirPort Extreme (802.11n)

A1143

AirPort Extreme 802.11n (2e generatie)

AirPort Extreme met 802.11n (Gigabit Ethernet)

AirPort Extreme (Gigabit)

A1301

AirPort Extreme 802.11n (3e generatie)

AirPort Extreme (gelijktijdige dubbele bandbreedte)

AirPort Extreme (begin 2009)

A1354

AirPort Extreme 802.11n (4e generatie)

AirPort Extreme (gelijktijdige dubbele bandbreedte II)

AirPort Extreme (eind 2009)

Time Capsule

Modelnummer

Naam in AirPort-configuratieprogramma 5.5.3 of hoger

Naam in oorspronkelijk AirPort-configuratieprogramma (versie 5.5.2 of lager)

Andere AirPort-naam

A1254

Time Capsule 802.11n (1e generatie)

Time Capsule

Time Capsule

A1302

Time Capsule 802.11n (2e generatie)

Time Capsule (gelijktijdige dubbele bandbreedte)

Time Capsule (begin 2009)

A1355

Time Capsule 802.11n (3e generatie)

Time Capsule (gelijktijdige dubbele bandbreedte II)

Time Capsule (eind 2009)

Meer informatie

Voor de technische specificaties van het AirPort-basisstation raadpleegt u de technische specificaties van het AirPort-basisstation.