Keynote gebruiken met een Apple Watch

Je kunt een Keynote-presentatie bedienen met een Apple Watch.

Aan de slag

Dit heb je nodig:

• Een gekoppelde Apple Watch en iPhone.

• Keynote voor iOS 2.5.3 of nieuwer op de iPhone. Open ten minste één keer Keynote voor iOS 2.5.3 of nieuwer op de iPhone voordat je Keynote op de Apple Watch gebruikt.

• Keynote op de Apple Watch. Gebruik de Apple Watch-app op de iPhone om de nieuwste versie van Keynote te installeren. Om er zeker van te zijn dat de app is geïnstalleerd, open je de Apple Watch-app op de iPhone en tik je achtereenvolgens op 'Mijn Watch', 'Keynote' en 'Toon app op Apple Watch'.

Keynote werkt het best met deze instellingen op je Apple Watch:

1. Tik in het beginscherm van je Apple Watch op 'Instellingen'.

2. Tik op 'Algemeen' en vervolgens op 'Activeer scherm'.

3. Scrol omlaag en tik op 'Keynote'.

4. Tik op 'Aangepast' en vervolgens op 'Na indrukken Crown'.

Je kunt ook de volgende instellingen op de iPhone controleren:

1. Open de Apple Watch-app op de iPhone en tik op het tabblad 'Mijn Watch'.

2. Tik op 'Algemeen', scrol omlaag en tik op 'Activeer scherm'.

3. Scrol omlaag en tik op 'Keynote'.

4. Tik op 'Aangepast' en vervolgens op 'Na indrukken Crown'.

Een Keynote-presentatie bedienen met een Apple Watch

Je kunt een presentatie op de iPhone bedienen met een Apple Watch als aan deze voorwaarden wordt voldaan:

• De iPhone is aangesloten op een extern beeldscherm met een adapter of via AirPlay.

• De apparaten waarmee de presentatie wordt gegeven, zoals een Mac of iPad, zijn niet gekoppeld met Keynote voor iOS op de iPhone.

• Je hebt een presentatie geopend of deze wordt al afgespeeld in Keynote voor iOS op de iPhone.

Je kunt de Apple Watch ook gebruiken om presentaties op een ander apparaat, zoals een Mac, te bedienen als aan deze voorwaarden wordt voldaan:

• Keynote voor iOS is geopend op het scherm Keynote Remote.

• Een apparaat waarmee de presentatie wordt gegeven, zoals een Mac of iPad, is gekoppeld met Keynote voor iOS op de iPhone, de iPhone is niet verbonden met een extern beeldscherm met een adapter of via AirPlay en je hebt geen presentatie die is geopend of die in Keynote voor iOS op de iPhone wordt afgespeeld.

Lees hoe je een apparaat waarmee een presentatie wordt gegeven koppelt met Keynote voor iOS op een iPhone.

Een presentatie afspelen of naar de volgende dia of build gaan

Wanneer de Keynote-presentatie klaar is, open je de app Keynote op de Apple Watch:

• Als je de diavoorstelling wilt starten, zie je de knop 'Speel af'knop 'Speel af'. Tik op de knop 'Speel af'Speel af om de presentatie te starten.

• Als de diavoorstelling wordt afgespeeld, zie je de knop 'Volgende'knop Volgende. Tik op de knop 'Volgende'Volgende om naar de volgende dia of build te gaan.

Teruggaan of een presentatie sluiten

Druk stevig op het scherm om deze opties te zien:

• Tik op de knop 'Terug'knop Terug om naar de vorige dia te gaan of om de builds van de huidige dia opnieuw in te stellen.

• Tik op de knop 'Stop'knop Stop om de diavoorstelling te beëindigen.

Als je de knop 'Terug'Terug selecteert, zie je zowel de knop 'Terug' als de knop 'Volgende'Volgende op je Apple Watch totdat je de Keynote beëindigt of je Apple Watch in de sluimerstand gaat.