‘Slepen met drie vingers’ voor een Force Touch-trackpad inschakelen

‘Slepen met drie vingers’ is een Multi-Touch-beweging in OS X. U kunt drie vingers gebruiken om het actieve venster op het scherm te verplaatsen.

Zo schakelt u het slepen met drie vingers in als de Mac een Force Touch-trackpad heeft.

1. Kies in het menu Apple de optie Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Toegankelijkheid.
  3. Kies Muis en trackpad uit de opties aan de linkerkant.
  4. Klik op Trackpadopties.
  5. Vink ‘Activeer slepen’ aan.
  6. Kies in het bijbehorende venstermenu de optie ‘slepen met drie vingers’ zodat deze wordt aangevinkt.
  7. Klik op OK.