Een Exchange-apparaat-id vinden

Om je te kunnen helpen bij het gebruik van je iPhone, iPad of iPod touch, hebben Exchange-beheerders soms je Exchange-apparaat-id nodig.

De Exchange-apparaat-id opzoeken in iOS 11 en nieuwer

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts'.

2. Selecteer 'Voeg account toe'.

3. Kies 'Microsoft Exchange' in de lijst. Je vindt de Exchange-apparaat-id onderaan het scherm.

No alt supplied for Image

Als je het apparaat herstelt naar de fabrieksinstellingen of overstapt op een nieuw apparaat, krijg je een nieuwe Exchange-apparaat-id.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.