Als u de toegangscode van uw Apple Watch bent vergeten

Als u de toegangscode voor uw Apple Watch bent vergeten, moet u uw Apple Watch opnieuw instellen en opnieuw configureren.

Uw Apple Watch opnieuw instellen als u uw toegangscode bent vergeten

1. Plaats de Watch op de oplader en laat hem erop staan totdat u al deze stappen hebt uitgevoerd.
  2. Houd de zijknop ingedrukt totdat u 'Zet uit' ziet.
  3. Houd de Digital Crown ingedrukt totdat u 'Wis alle inhoud en instellingen' ziet.
  4. Tik op 'Stel opnieuw in' en tik ter bevestiging nog een keer op 'Stel opnieuw in'.
  5. Wacht tot de procedure is voltooid en configureer uw Apple Watch vervolgens opnieuw. Zet een reservekopie terug wanneer u hierom wordt gevraagd.

Als u 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, worden alle media, gegevens en instellingen op uw Apple Watch gewist, maar het activeringsslot wordt niet verwijderd. Om het activeringsslot te verwijderen, moet u uw Apple Watch eerst ontkoppelen. Voordat uw Apple Watch wordt gewist, wordt er een reservekopie van de inhoud gemaakt op uw iPhone.

Uw Apple Watch opnieuw instellen met uw gekoppelde iPhone

1. Houd uw Apple Watch en uw iPhone dicht bij elkaar tot u de volgende stappen hebt voltooid.
  2. Open de Watch-app op de iPhone en tik op het tabblad 'Mijn Watch'.
  3. Tik op 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'.
  4. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen van Apple Watch' en tik er ter bevestiging onderaan het scherm nog een keer op. Mogelijk moet u het wachtwoord van uw Apple ID invoeren.

5. Kies op GPS + Cellular-modellen van de Apple Watch of u het mobiele abonnement wilt behouden of verwijderen:
    • Als u de Apple Watch en de iPhone later weer wilt koppelen, behoudt u het abonnement.
    • Als u de Apple Watch en de iPhone niet meer wilt koppelen, verwijdert u het abonnement. Als u niet meer gaat koppelen met een andere Watch of iPhone, moet u wellicht contact opnemen met uw aanbieder om het mobiele abonnement op te zeggen.
  6. Wacht tot de procedure is voltooid en configureer uw Apple Watch vervolgens opnieuw. Zet een reservekopie terug wanneer u hierom wordt gevraagd.